Η Σοφία Βόσσου βγήκε νικήτρια από το νοσοκομείο και στέλνει την αγάπη της

Η Σοφία Βόσσου βγήκε νικήτρια από το νοσοκομείο και στέλνει την αγάπη της
Το πρώτο μήνυμα της Σοφίας Βόσσου μετά το εξιτήριο Facebook / @Sofia Vossou

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε η Σοφία Βόσσου, μετά από χειρουργείο για το στομάχι της. Η πρώτη της ανάρτηση μετά το εξιτήριο και οι ευχαριστίες για τη συμπαράσταση.

Βγήκε από το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Σοφία Βόσσου, η οποία υπεβλήθη σε δεύτερο χειρουργείο, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε λόγω του προβλήματος υγείας με το στομάχι της.

Η γνωστή καλλιτέχνης, μετά το εξιτήριο που πήρε, ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου ευχαρίστησε όσους της είχαν στείλει ευχές και μηνύματα συμπαράστασης όσο νοσηλευόταν.

Εμφανώς αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη, η Σοφία Βόσσου επέστρεψε σπίτι της και επισήμανε το πόσο σημαντικό είναι να λαμβάνεις αγάπη από τους ανθρώπους γύρω σου. Ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεό της:

Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα