Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Μάλωσε” δημοσιογράφο που τη ρώτησε γιατί δεν μιλάει στις κάμερες

Διαβάζεται σε 3'
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έκρυψε την ενόχλησή της μετά από υπονοούμενο δημοσιογράφου ότι δεν μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες. Η αντίδραση on camera.

Σε βραδινή εκδήλωση βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η ίδια θέλησε να “λύσει τις διαφορές” της on camera με μία εκ των δημοσιογράφων που βρίσκονταν εκεί.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο δημοσιογράφου του MEGA, η οποία ξεκίνησε τη συνέντευξη λέγοντας “χαιρόμαστε που σε βλέπουμε και περισσότερο που μας μιλάς“, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μένει για λίγα δευτερόλεπτα άφωνη.

“Και εγώ χαίρομαι που σας μιλάω… και σας μιλάμε πάντα, η αλήθεια είναι! Εκτός αν έρχεστε 2 το πρωί, μετά από κάτι γενέθλια, ε.. ξέρεις, και που δεν είμαστε πολύ καλά, πολύ κουρασμένοι, δεν είναι ωραίο για εμάς. Ξέρεις εσύ”, απάντησε όλο νόημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όλα συνέβησαν όταν η κάμερα του MEGA και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος ακολούθησαν το μοντέλο και παρουσιάστρια μετά το πάρτι των γενεθλίων της, όπου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν απάντησε στις ερωτήσεις της και επιβιβάστηκε γρήγορα σε ένα αυτοκίνητο, χωρίς να πει λέξη.

Σε ερώτηση αν την ενόχλησε ότι σχολιάστηκε αρνητικά το γεγονός ότι δεν έκανε δηλώσεις, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντέδρασε λέγοντας: “γιατί σχολιάστηκε αρνητικά; Τι το σημαντικό είχα να δηλώσω στις 2 το πρωί, μετά από ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων εφόσον είχα πιει και λίγο αλκοόλ; Δεν νομίζετε ότι καλύτερα ήταν να μην έπρεπε; Να δώσω σε τι απάντηση; Στο γιατί δεν μας μιλάς; Μήπως γιατί δεν είμαι πολύ καλά και θέλω να πάω σπίτι μου; Πέρασα φανταστικά στα γενέθλιά μου, με συγχωρείτε αν σας στεναχώρησα αλλά μερικές φορές υπάρχουν και ανθρώπινα όρια, ήταν οι γονείς μου, η οικογένειά μου.. πέρασα πολύ ωραία, δεν χρειάζεται να φαίνεται. Για αυτό πήγα και χώθηκα σε μία τρύπα”.

Στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε πως off camera μετέφερε ότι δεν θα ήθελε να κάνει δηλώσεις εκείνο το βράδυ, κάτι που όπως αποδείχθηκε, δεν έγινε σεβαστό.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε πως το Shopping Star πηγαίνει πολύ καλά και δεν απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στο GNTM αναλαμβάνοντας μάλιστα ρόλο παρουσιάστριας.

“Είμαι και ιδιοκτήτρια του STAR που με ρωτάτε αν σκεφτόμαστε να επαναφέρουμε το GNTM; Μη με τρελαίνεις! To Shopping Star πάει φανταστικά. Καμιά φορά στα ρεπορτάζ γράφετε και λίγο ο,τι να’ ναι, πετάτε λίγο άδεια για να πιάσετε γεμάτα. Εμείς είμαστε μια χαρά, πηγαίνει πάρα πολύ καλά το Shopping Star, είμαστε χαρούμενοι και υπάρχει ανανέωση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα