GNTM: Ολική επαναφορά – Στην παρουσίαση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Διαβάζεται σε 2'
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει κίνηση – ματ και όπως όλα δείχνουν αναλαμβάνει την παρουσίαση του GNTM, του ριάλιτι μόδας στο οποίο υπήρξε κριτής. Οι προφητικές δηλώσεις της έναν μήνα πριν.

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για την επιστροφή του GNTM στο STAR, με τον σταθμό να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν το ριάλιτι μόδας να έχει τη μορφή του All Star με κορίτσια και αγόρια.

Τα σενάρια αρκετά, καθώς ενδέχεται να επανέλθει στη μικρή οθόνη με την κλασσική μορφή του, όμως πιο σίγουρο φαίνεται πως είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίασή του, μετά τη Βίκυ Καγιά που ταυτίστηκε όσο καμία με το GNTM.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ανήκει φυσικά στο δυναμικό του σταθμού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι!” το όνομά της έχει “κλειδώσει” για τον ρόλο της παρουσιάστριας.

Το ριάλιτι μόδας αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, γύρω στον Οκτώβριο, με την παραγωγή του GNTM να βολιδοσκοπεί ακόμη ένα λαμπερό πρόσωπο της εγχώριας μόδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, “υπάρχει ένα όνομα που μαθαίνω ότι είναι δίπλα στο κόνσεπτ του GNTM, και αυτό είναι για τη Δούκισσα Νομικού που επίσης θέλουν να την έχουν στον νέο κύκλο. Η Δούκισσα θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή“.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, φαίνεται να είχε “προδώσει” με δηλώσεις της το ίδιο το μοντέλο, η οποία σε σχετική ερώτηση απάντησε πως θα έλεγε το “ναι” στο GNTM αν δεχόταν πρόταση.

Ναι, θα ήμουν στο GNTM ξανά. Με ενδιαφέρουν πάρα πολλά πράγματα, το GNTM το λατρεύω. Το αν θα γίνει ή όχι και το αν θα ξαναείμαι, είναι μια άλλη κουβέντα πολύ μελλοντική. Μπορεί και να μη γίνει ποτέ αυτή η κουβέντα, μπορεί να γίνει άμεσα. Κανείς δεν ξέρει”, είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε δηλώσεις της στην κάμερα του “Super Katerina”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα