Ιωάννα Τούνη: Αραχτή και λάιτ στο Μεξικό, μετά το άγριο ξέσπασμα για την πτήση

Διαβάζεται σε 3'
Ιωάννα Τούνη (φωτογραφία αρχείου)
Ιωάννα Τούνη (φωτογραφία αρχείου) Instagram/j.touni

Το Μεξικό απολαμβάνει η Ιωάννα Τούνη, μετά από την περιπέτεια που είχε στο αεροδρόμιο την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Οι εξωτικές φωτογραφίες της.

Στο Μεξικό βρίσκεται αυτές τις μέρες για διακοπές η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη.

Το ταξίδι αυτό επιτεύχθηκε ύστερα από πολλά εμπόδια, καθώς η δημοφιλής influencer είχε προχωρήσει σε ένα ξέσπασμα στα social media την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εξιστορώντας την περιπέτειά της στο αεροδρόμιο. Αυτό ήταν το δεύτερο ταξίδι του ζευγαριού που δεν πήγε καλά.

Συγκεκριμένα, στις 31 Δεκεμβρίου η Ιωάννα Τούνη εξήγησε μέσω των οργισμένων αναρτήσεών της, πως έχασαν οικογενειακώς την πτήση τους για Μεξικό. Βρέθηκαν από την Αθήνα στην Λισαβόνα για να αλλάξουν πτήση προς Κανκούν, αλλά έγινε ένα μπέρδεμα με τις βαλίτσες και το καρότσι του γιου τους, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να επιβιβαστούν στη πτήση τους για Μεξικό και να αναγκαστούν να κλείσουν νέα.

“Περασμένα ξεχασμένα” φαίνεται πως είναι πια η ταλαιπωρία που πέρασαν, αφού στις φωτογραφίες που δημοσιεύσει η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιάζει να απολαμβάνει στο έπακρο το ταξίδι αυτό και τις ομορφιές του μοναδικού προορισμού που διάλεξαν.

Εξωτικές παραλίες στην πόλη Τουλούμ, φοίνικες, καλοκαιρινή διάθεση, πάρτι, χορός, μουσική και κοκτέιλς είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα πλάνα που μοιράζεται με τους followers της η Ιωάννα Τούνη.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η γνωστή influencer ποζάρει στο κέντρο μιας ξύλινης κατασκευής που έχει σχήμα καρδιάς, ενώ μοιράζεται και στιγμιότυπα από την παραλία.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Περισσότερες φωτογραφίες της από το Μεξικό

@j.touni Βγάζει κανείς νόημα πως παει αυτό το στορυ;😅❤️ #2024 #newyear #fyp #foryou #jtouni #touni #viral #tulum #mexico ♬ toxic sped up – xxtristanxo

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα