Ιωάννα Τούνη: Κοιμάται με τον γιο της – Τα τρυφερά βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Κοιμάται με τον γιο της – Τα τρυφερά βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου Instagram / @j.touni

Η στιγμή που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φεύγουν από το μαιευτήριο. Τα τρυφερά βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο, μαζί με τον νεογέννητο γιο τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού την περασμένη Τρίτη (10/01).

Το αγαπημένο ζευγάρι αποχώρησε το πρωί της Παρασκευής (13/01) από το μαιευτήριο, ωστόσο, δεν θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανήρτησε δύο βίντεο σε stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το αυτοκίνητό του.

Στο πρώτο, είχε στο πλάι του την νεαρή μαμά, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: Έχω ξεχάσει πώς είναι τα stories. Δεν μιλάω. Θα σωπάσω”.

Στο δεύτερο βίντεο, η Ιωάννα Τούνη και το μωράκι της κοιμούνταν στο αμάξι, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να γράφει σχετικά: “Τώρα κοιμούνται παρέα. Τέλεια παρέα!”.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε εκφράσει το πόσο ευτυχισμένος νιώθει με την έλευση του παιδιού του, αναφέροντας:

“Καλημέρα, καλημέρα. Προφανώς και δεν έχουμε ξυπνήσει τώρα, έχουμε ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς. Βγήκα για να κάνω κάποιες δουλειές. Παιδιά δεν θα το πίστευα ποτέ ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι τόσο πολύ τη ζωή. Και σίγουρα όλες οι καλημέρες από εδώ και πέρα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτό που ζούσα πριν. Τι να σας πω δε ξέρω, καλημέρα σας εύχομαι παιδιά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα