Καίτη Γαρμπή για Αλεξίου: “Με τον τρόπο που έφυγε τα είπε όλα”

Καίτη Γαρμπή για Αλεξίου: “Με τον τρόπο που έφυγε τα είπε όλα”
Καίτη Γαρμπή NDP

Η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε το τέλος της μουσικής της καριέρας. Η Καίτη Γαρμπή τοποθετήθηκε με ανάρτησή της στο Twitter και χρησιμοποιώντας και ρήση του Μπουκόφσκι.

Η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε την Τετάρτη (03/06), το τέλος της καριέρας της και την απόσυρσή της από τις ζωντανές εμφανίσεις.

Σε συνέντευξή της στον Φώτη Απέργη, στην εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος, “Η κατάλληλη ώρα”, ανέφερε πως η φωνή της “δεν την ακούει πια”, ενώ πρόσθεσε πως η απόφαση αυτή ήρθε με τρόπο φυσικό, ως κλείσιμο της καριέρας της.

Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά κι εκείνη στα ισπανικά, αλλά δε με “ακούει” η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό“, είπε η ίδια.

Η απόφαση αυτή ήρθε λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου με τίτλο “Τα τραγούδια της ξενιτιάς”.

Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε την απόσυρσή της συναδέλφου της στο Twitter, γράφοντας Ο Μπουκόφσκι έλεγε πως ο διανοούμενος λέει κάτι απλό με δύσκολο τρόπο. Ο καλλιτέχνης λέει κάτι δύσκολο με απλό τρόπο. Η Χαρούλα Αλεξιου με τον τρόπο που είπε το «αντίο» στην τέχνη της τα είπε όλα. Respect!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα