Καπουτζίδης για Λιάγκα: “Προσπαθεί να τελειώσει τη β’ Γυμνασίου για την ομοφυλοφιλία και δεν την τελειώνει”

Καπουτζίδης για Λιάγκα: “Προσπαθεί να τελειώσει τη β’ Γυμνασίου για την ομοφυλοφιλία και δεν την τελειώνει”
Γιώργος Καπουτζίδης papadakispress

Το ξέσπασμα του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα γύρω από τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα.

Στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» κάθισε ο Γιώργος Καπουτζίδης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και συγκεκριμένα στην πρόοδο που έχει γίνει στην Ελλάδα.

Αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από τα ζητήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, ο ίδιος δήλωσε:

«Η κοινωνία έχει προχωρήσει περισσότερο από την πολιτεία και την τηλεόραση. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ζούμε με κάποιες διακρίσεις οι οποίες επιβλήθηκαν κάποτε. Τώρα πια σκεφτόμαστε ποιος είναι ο λόγος να συγκρινόμαστε, να διαχωριζόμαστε και γιατί καταπιεζόμαστε. Δεν κινδυνεύει απολύτως κανένας, γιατί πολλά ακούμε. Πρέπει να γίνουν πιο ουσιαστικές συζητήσεις στην τηλεόραση.

Θυμάσαι είχα δώσει μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει αν θέλω να κάνω παιδί. Είπα ότι μόνος μου δεν θα έκανα παιδί, χωρίς να λέω ότι μόνος του κάποιος δεν μπορεί να κάνει. Αν είχα έναν σύντροφο που να το ήθελε, θα το έκανα. Δεν είναι σαφής η απάντηση; Την επόμενη μέρα βλέπω τίτλο “Θα βρω άντρα και θα κάνω παιδί”. Ποια είναι λέω αυτή η Ματίνα Μανταρινάκη; Λέω για εμένα το γράφουν. Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να το κάνουν αυτό, να σταματήσουν να μιλάνε. Ας μιλήσουν κάποιοι που έχουν το βίωμα, την κατάρτιση».

Για όσα έχει πει κατά καιρούς ο Γιώργος Λιάγκας για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος επέλεξε να συζητήσει στην εκπομπή του με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών για τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα, ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε:

«Έβλεπα τον Λιάγκα που μιλούσε με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών για τους ομοφυλόφιλους. Για ποιον λόγο; Δεν ξέρετε, αφού δεν ξέρετε… ΄Άστο. Κι ο Λιάγκας έχει γίνει σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. Λες και δεκαπέντε χρόνια προσπαθεί να τελειώσει τη β’ Γυμνασίου για την ομοφυλοφιλία και δεν την τελειώνει. Άλλες φορές λέει καλά, άλλες φορές δεν λέει. Άστο ρε φίλε, θα μιλήσει κανένας άλλος, πρέπει να μιλήσεις εσύ; Δεν είναι κακό».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα