Κατερίνα Βρανά: Η επική ατάκα για τη γεύση που της άφησε το 2023

Διαβάζεται σε 2'
brana
Κατερίνα Βρανά Papadakis Press

Η γνωστή stand up comedian Κατερίνα Βρανά περιγράφει με γλαφυρότητα τι γεύση που της άφησε το 2023 και δεν θα μπορούσε να μας βρίσκει πιο σύμφωνους.

Ακόμα μία χρόνια φτάνει προς το τέλος της, οι ανασκοπήσεις για το έτος που πέρασε έχουν ήδη ξεκινήσει και οι νέοι στόχοι για το 2024 έχουν αρχίσει να θέτονται και να μπαίνουν σε λίστα. Κάποιοι θα καταφέρουν να τους πραγματοποιήσουν και κάποιοι άλλοι θα τους εγκαταλείψουν τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας χρονιάς, επιστρέφοντας στις αγαπημένες τους συνήθειες.

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα είναι και το τι γεύση αφήνει στον καθένα από εμάς η χρονιά που φεύγει, με την Κατερίνα Βρανά να δίνει την πιο εύστοχη απάντηση.

Η γνωστή stand up comedian έδωσε το παρών σε εκδήλωση και οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τη ρωτήσουν τι εύχεται για τη νέα χρονιά με την ίδια να απαντάει “να είναι πολύ πιο ωραίο από το 2023”, δίνοντας “πάσα” για την επόμενη ερώτηση για το τι γεύση της άφησε το 2023.

“Θα σου ‘λεγα τώρα”, είπε με χιουμοριστική διάθεση και πρόσθεσε: “Το 2023 μού άφησε μια ελαφριά γεύση σαν τυρί που μόλις έχει μουχλιάσει. Χωρίς να έχει φτάσει στο ροκφόρ, λίγο πριν το καλό“.

Δείτε την ατάκα της Κατερίνας Βρανά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα