Κιμ Καρντάσιαν: Κόπηκε στις εξετάσεις της Νομικής – “Είμαι μια αποτυχία”

Η Κιμ Καρντάσιαν
Evan Agostini/Invision/AP
Η Κιμ Καρντάσιαν προσπάθησε να δώσει εξετάσεις πρωτοετούς στη Νομική και απέτυχε με συνοπτικές διαδικασίες. Τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε.
- 26 Μαΐου 2021 18:56
Η 40χρονη celebrity έχει βάλει ως επόμενο της στόχο να αποκτήσει άδεια άσκησης επαγγέλματος δικηγόρου και γι’αυτό μελετάει φανατικά, όπως ή ίδια έχει πει.
Στο πρόσφατο όμως trailer της ριάλιτι σειράς ‘Keeping Up With the Kardashians’ η Κιμ αποκάλυψε στις αδελφές της πώς δεν κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις των πρωτοετών μαθητών και όπως ορίζει ο σχετικός νόμος θα πρέπει να ξαναδώσει εξετάσεις, ώστε να συνεχισει για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα τις σπουδές της και να διεκδικήσει ένα πτυχίο Νομικής.
Η Κιμ εξομολογήθηκε πως νιώθει ότι είναι “μια αποτυχημένη” και εξέφρασε το άγχος τις για τις επαναληπτικές εξετάσεις.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις