Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Είναι πατέρας γνωστής τραγουδίστριας και δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Είναι πατέρας γνωστής τραγουδίστριας και δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς
Λάζαρος Γεωργακόπουλος glomex - alpha tv

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος διατηρεί μια καλλιτεχνική οικογένεια. Η κόρη του είναι δημοφιλής τραγουδίστρια, κάτι που λίγοι ξέρουν.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.

Ιδιαίτερα αγαπητός, μέσα από τη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά του Alpha, τον “Σασμό”, ο ίδιος χαράσσει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Παράλληλα, ο ηθοποιός έχει μία ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό της συζύγου του.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Η πρώτη παράσταση που συμμετείχε ήταν η “Κασέτα”, της Λούλας Αναγνωστάκη. Έχει διανύσει μία σπουδαία πορεία στο θέατρο με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε επιτυχημένες παραστάσεις.

Είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Μαρία Κατσιαδάκη. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι κόρη του είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Joanne, που ασχολείται με το τραγούδι και ήταν η νικήτρια του “The Voice Of Greece 2021”.

Η Joanne στο “The Voice”

Η πρώτη της μεγάλη επιτυχία

Οι δυο τους έχουν μια υπέροχη σχέση, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε ό,τι κάνουν, ενώ όπως έχουν δηλώσει, η οικογένειά τους είναι ιδιαιτέρως “αντισυμβατική”.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος - Joanne papadakispress

“Δεν είχα πρόβλημα η κόρη μου να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Από 18 ετών ήξερε τι ήθελε να κάνει.. Τι πιο όμορφο από αυτό; Έφτιαξα και Instagram για να παρακολουθώ τι κάνει η κόρη μου στα social media”, έχει δηλώσει ο ίδιος για την γνωστή καλλιτέχνιδα.

Joanne: Η αποκάλυψη για τους γονείς της

Η νεαρή τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στη σχέση με τους γονείς της και την καθημερινότητα με την “αντισυμβατική” οικογένειά της.

«Παίρνω τη γνώμη των γονιών μου, αλλά σε αυτό προσπαθώ πιο πολύ να είναι κάτι που το κάνω μόνη μου. Πρέπει να μάθω λίγο να στηρίζομαι σε εμένα. Προφανώς, αν έχω μεγάλο δίλημμα, θα το συζητήσω μαζί τους. Δεν είμαστε καθόλου τυπική οικογένεια. Νομίζω οριακά παίζει και να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί. Δεν υπάρχει αυτό», ανέφερε η Joanne.

«Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια, αλλά θα περάσουμε χρόνο μαζί να δούμε “Φιλαράκια”. Κλασικό. Θα κάτσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε ένα πρόβλημα, να κάνουμε πλάκες. Κάνουμε άλλα πράγματα πολύ ουσιαστικά κι ωραία, αλλά αυτό που είπες για το πρωινό, δεν συμπίπτουν οι ώρες καθόλου. Δεν μας βρίσκω καθόλου στο πώς φαντάζεσαι μια οικογένεια. Δεν θα άλλαζα καθόλου τη σχέση μου με τους γονείς μου, είναι τέλεια. Τους νιώθω σαν φίλους μου», συμπλήρωσε.

Joanne: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Η νικήτρια του 5oυ «The Voice Of Greece», μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή της και αποκάλυψε με ποιον τρόπο το «The Voice» έγινε η αφορμή για να βελτιωθεί η κατάστασή της.

Η Joanne πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ από τα 15 της, και εξήγησε ότι πρόκειται για μια κατάσταση που χειροτερεύει.

«Η νόσος Στάργκαρντ είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί προβλήματα στην κεντρική όραση οπότε εγώ δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά, τα χρώματα δεν τα βλέπω πολύ έντονα. Είναι σαν να έχεις πολλή μυωπία μόνο που δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Λόγω του Voice με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού που ασχολείται και με τη συγκεκριμένη νόσο και έχω δει βελτίωση. Επειδή επιδεινώνεται με τον καιρό, το ότι πάει καλύτερα είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σε παίρνουν τα πράγματα από κάτω», είχε δηλώσει η νεαρή τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι».

Joanne: Το αστείο στιγμιότυπο με θαυμαστή του πατέρα της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα