Lily Allen: Ανησυχεί για τον εθισμό που προκαλούν τα social media και βρήκε τη λύση

Διαβάζεται σε 2'
Lily Allen και David Harbour
Lily Allen και David Harbour Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Τα social media μπορούν να γίνουν πραγματικά εθιστικά και η Lily Allen αποκάλυψε τον απλό τρόπο που βρήκε με τον σύζυγό της David Harbour για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Άγνωστες πτυχές της ζωής της μοιράστηκε η Λίλι Άλεν (Lily Allen) σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times, μιλώντας μεταξύ άλλων για το πώς έχει καταφέρει να περιορίζει τη χρήση του smartphone της.

Ο τρόπος όπως αποκάλυψε είναι απλός. Ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Χάρμπουρ (David Harbour) είναι εκείνος που ελέγχει και χειρίζεται τις εφαρμογές στο τηλέφωνό της.

Τώρα έχω ένα παιδικό τηλέφωνο που ονομάζεται Pinwheel. Δεν έχει δυνατότητα περιήγησης και δεν έχει μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μπορείτε να έχετε Uber και Spotify”, δήλωσε η τραγουδίστρια στους Sunday Times. “Ο σύζυγός μου είναι υπεύθυνος για αυτό, οπότε ελέγχει τι επιτρέπεται να έχω ως εφαρμογή στο τηλέφωνό μου”.

Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε πως και εκείνη ελέγχει τι εφαρμογές έχει ο σύζυγός της στο τηλέφωνό του.

“Επειδή είναι φτιαγμένα για παιδιά, αυτός είναι ο γονιός μου και εγώ είμαι ο γονιός του”, είπε αστειευόμενη.

Ο λόγος για τον οποίο καταβάλλει τέτοια προσπάθεια να περιορίσει τη χρήση του τηλεφώνου της είναι επειδή ανησυχεί για τις εθιστικές συνέπειες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως δήλωσε.

Η δημιουργική πλευρά του εγκεφάλου μου έχει καταστραφεί από τα smartphones. Δεν γνωρίζω κανέναν που θα μπορούσε να πει ότι η ποιότητα της ζωής του βελτιώνεται από την παρουσία ενός smartphone”, δήλωσε η Άλεν. “Νομίζω ότι μας κατέστρεψε ως είδος. Είναι φρικτό το γεγονός ότι έχουν σχεδιαστεί για να είναι τόσο εθιστικά. Κάποιοι από εμάς έχουν πιο εθιστικές προσωπικότητες από άλλους. Είναι σατανικό”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα