Madonna: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας της

Madonna: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας της
Madonna Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Madonna, μετά τη νοσηλεία της στη ΜΕΘ, εξαιτίας σοβαρής λοίμωξης που υπέστη.

Στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη μεταφέρθηκε η Madonna, καθώς έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, και μάλιστα στην Εντατική, με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας γνωστοποίησε την είδηση στο CNN, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “είναι εντάξει”.

Επίσης, ο μάνατζερ και παραγωγός της, Guy Oseary, ανακοίνωσε στο Instagram ότι η βασίλισσα της ποπ αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας της: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση».

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε η Madonna, ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της.

Madonna: “Τη βρήκαμε αναίσθητη”

Συγγενής της τραγουδίστριας, που δεν κατονομάζεται, δήλωσε στη DailyMail ότι πέρασαν αρκετές δραματικές ημέρες χωρίς να είναι σίγουροι αν η σούπερ σταρ της μουσικής θα τα καταφέρει ή θα χάσει τη μάχη με τη ζωή.

Η κατάσταση της βασίλισσας της ποπ ήταν τόσο σοβαρή, σε βαθμό που οι συγγενείς της «προετοιμάζονταν για το χειρότερο».

Σύμφωνα με τη DailyMail, η 64χρονη βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ όπου φέρεται να διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο.

«Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματική κατάσταση», δήλωσε το συγγενικό πρόσωπο της καλλιτέχνιδας.

Madonna Charles Sykes/Invision/AP

“Δεν ζει μια υγιή ζωή όσο θα έπρεπε για την ηλικία της”

Το ίδιο πρόσωπο πρόσθεσε πως επρόκειτο για μια σοκαριστική κατάρρευση που μπορεί να αποτελέσει ένα καμπανάκι για τη Madonna, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πιέζει τον εαυτό της σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Πιστεύει ότι είναι νεαρή όπως τότε και ότι είναι ανίκητη. Αλλά αυτή η περιπέτεια ήταν ένα σοβαρό ξύπνημα», σημείωσε ο συγγενής της Madonna στη DailyMail, εξηγώντας ότι η ίδια πίεσε τον εαυτό της σκληρά για να ετοιμαστεί για την περιοδεία της.

«Δεν ζει μια υγιή ζωή όσο θα έπρεπε για την ηλικία της και φαινόταν αδύνατη τους τελευταίους δύο μήνες. Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι», συμπλήρωσε ο ίδιος ο συγγενής.

Σημειώνεται ότι η Madonna είναι μητέρα έξι παιδιών και η Λούρδη, το μεγαλύτερο από τα παιδιά της, ήταν δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Η Madonna έχει τρεις αδερφές -την Paula, τη Melanie και την Jennifer- και τέσσερις αδελφούς, τον Anthony, τον Martin, τον Christopher και τον Mario.

Ο Anthony έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο από καρκίνο στο λαιμό και αναπνευστική ανεπάρκεια, σε ηλικία 66 ετών.

Τα αδέρφια κρατούν χαμηλούς τόνους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα