Μάνος Παπαγιάννης: Η ανάρτηση με το “Gay Meter”, ο σάλος και η απάντησή του

Μάνος Παπαγιάννης: Η ανάρτηση με το “Gay Meter”, ο σάλος και η απάντησή του
Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης NDP PHOTO AGENCY

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με το φίλτρο "Gay Meter" και δέχτηκε αρνητικά σχόλια. Η απάντησή του μέσα από νέα ανάρτηση.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε ο Μάνος Παπαγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προ ημερών, με τον ηθοποιό να απαντά εκ νέου στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε αρχικά ο ηθοποιός, χρησιμοποίησε ένα συγκεκριμένο φίλτρο της εφαρμογής που ονομάζεται “Gay Meter” και δείχνει το πόσο τοις εκατό ομοφυλόφιλο είναι το πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά στην κάμερα.

Ο Μάνος Παπαγιάννης “τρόλαρε” το αποτέλεσμα που ήταν 93% και ακολούθησε “βροχή” αρνητικών και υβριστικών σχολίων κάτω από την ανάρτησή του.

Μία ημέρα μετά, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και σε νέα ανάρτηση έγραψε τα εξής:

Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά έστω κι αν πρόκειται να σε κακολογήσουν. Ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος… (Πυθαγόρας). Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει την ειρωνική μου διάθεση ως προς την χαζό εφαρμογή που σου λέει πόσο γκέι είσαι!!!!!!!!!! Τότε πρέπει να διερωτηθεί κατά πόσο έχει γίνει και ο ίδιος θύτης.. Ίδιος με αυτούς που τον πλήγωσαν και κατακερμάτισαν την ψυχούλα του.. Δυστυχώς έχουμε την τάση να θυμόμαστε τα άσχημα που μας έχουν συμβεί.. Άλλωστε τι αφήνει ένα φιλί;;; οι πληγές όμως αφήνουν σημάδια.. Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση ρατσισμού γιατί πολύ απλά αδυνατώ να καταλάβω την διαφορετικότητα!!! Είμαστε όλοι ίσοι όλοι άνθρωποι κι εγώ πιστεύω σε σένα άνθρωπε αλλιώς η ζωή θα ήταν ανυπόφορη.. Όσο για τους τηλεεισαγγελείς… Θα τους θυμίσω τα λόγια του Ουμπέρτο Εκο (μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς απ τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση) Υ. Γ. Σε αγαπώ άνθρωπε ακόμα κι όταν ανέντιμα σχολιάζεις τα παιδιά μου…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα