Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ηχηρή απουσία απ’ το πάρτι γενεθλίων της

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ηχηρή απουσία απ’ το πάρτι γενεθλίων της
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Όλα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Η "εξάρτηση" του Σάκη Κατσούλη και η πρώτη εμφάνιση του Ηλία Μπόγδανου μετά τη μάχη με τον κορονοϊό.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 4. Στο λαμπερό event βρέθηκαν καλεσμένοι αρκετοί πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μεταξύ των οποίων και ο νικητής Σάκης Κατσούλης.

Ο τερματοφύλακας δήλωσε πως παραμένει μόνο φίλος με την γυμνάστρια, παρά τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. “Υπάρχει εξάρτηση μεταξύ μας”, είπε ο Σάκης Κατσούλης όταν ρωτήθηκε αν οι δυο τους είναι ελεύθεροι, προσθέτοντας “δεν ψάχνω άλλο σύντροφο, αν ψάχνει η Μαριαλένα…”

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Τριαντάφυλλου, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων, καθώς, σύμφωνα με το “Καλοκαίρι #NOT”, δεν ήθελε να βρεθεί στον ίδιο χώρο με κάποιους πρώην παίκτες του Survivor.

Την ίδια ώρα, την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη μάχη με τον κορονοϊό έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος υποστήριξε πως είναι καλά στην υγεία του και πως έχει αναρρώσει πλήρως.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version