Ηλίας Μπόγδανος: “Σπάει” τη σιωπή του και μιλάει για το περιβόητο χαρτάκι στο Survivor

Ηλίας Μπόγδανος: “Σπάει” τη σιωπή του και μιλάει για το περιβόητο χαρτάκι στο Survivor
Ηλίας Μπόγδανος glomex

Καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Ηλίας Μπόγδανος και μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για το χαρτάκι, για το οποίο αποβλήθηκε ο Ηλίας Γκότσης.

Τη δική του οπτική για την υπόθεση με το περιβόητο χαρτάκι, το οποίο ήταν και ο λόγος που ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το Survivor All Star, ενώ δεν ήταν εκείνος που το έγραψε, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο μουσικός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Ηλίας Γκότσης, ήταν εκείνος που κρυβόταν τελικά πίσω από το χαρτάκι, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το ότι όλο αυτό το διάστημα ακουγόταν μόνο η μία πλευρά και παραδέχθηκε πως δεν πίστευε ποτέ ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αποβολή παίκτη.

“Εκείνη τη στιγμή που έγινε ό,τι έγινε, δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε σημείο αποβολής, γιατί είχαν γίνει πολλά σκηνικά και με άλλους παίκτες. Τουλάχιστον από όσο γνωρίζω εγώ ο Ηλίας δεν είχε ποτέ καμία επικοινωνία. Είναι πολύ διαφορετικό το να επικοινωνήσεις και να μάθεις πληροφορίες για το παιχνίδι και πολύ διαφορετικό, σε μία δύσκολη στιγμή, να προσπαθήσεις να βρεις κάτι να φας ή να καπνίσεις. Δεν περίμενα ότι θα αποβληθεί για ένα χαρτάκι”, είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το γιατί δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό τού, αφού πολλοί τον κατηγόρησαν ότι δεν προστάτευσε και δεν σεβάστηκε τον φίλο του, ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε πως θα έλεγε πράγματα τα οποία δεν θα μπορούσαν να παίξουν στην εκπομπή, τα οποία όπως είπε, “είναι πιο σημαντικά από μία απόπειρα να φας κάποια στιγμή”.

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Ηλίας Γκότσης τον έχει κάνει unfollow

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Γκότσης, σε συνέντευξή του μετά το περιστατικό είχε αποκαλύψει πως ο Ηλίας Μπόγδανος είχε γράψει το χαρτάκι, λέγοντας: “Το χαρτάκι είναι γνωστό ότι το είχε γράψει ο Μπόγδανος και το λέω πρώτη φορά γιατί βλέπω τους παίκτες που αποχωρούν και λένε πράγματα που είχα στο μυαλό μου… Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια”.

“Δεν ήμουν μόνο εγώ και ο Ηλίας, γνωρίζουν κι άλλοι άνθρωποι γι’ αυτό το πράγμα. Ήταν κι άλλοι που έλεγαν τι ήθελαν”, είχε πει.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα