Ηλίας Μπόγδανος: “Δεν αποκλείω το Survivor All Star”

Ηλίας Μπόγδανος: “Δεν αποκλείω το Survivor All Star”
Ο Ηλίας Μπόγδανος Instagram (survivorgreece)

Επτασφράγιστο μυστικό παραμένουν οι παίκτες που έχουν δώσει τα χέρια και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star. Τι απαντά ο Ηλίας Μπόγδανος για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο reality.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Survivor, αυτή τη φορά με την All Star εκδοχή του έχει ξεκινήσει και οι φήμες για το ποιοι πρώην παίκτες του διάσημου reality επιβίωσης θα βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο διαδέχονται η μία την άλλη.

Μπορεί τα πρόσωπα που έχουν δώσει τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί να μην έχουν δοθεί επισήμως στη δημοσιότητα, ωστόσο τα ραντεβού της Acun Medya και της παραγωγής του ΣΚΑΪ με πρώην παίκτες του Survivor, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Ένα από τα πρόσωπα που έχει βολιδοσκοπήσει η εταιρεία παραγωγής είναι και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μιλώντς στην κάμερα του MEGA και ερωτηθείς για το αν θα τον δούμε και στο Survivor All Star, είπε πως “δεν το αποκλείω, αλλά δεν έχει ‘πέσει’ και κάποια επίσημη υπογραφή. Έχω δεχθεί πρόταση, όπως όλοι οι φιναλίστ, αλλά δεν έχουμε προχωρήσει, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του NEWS 24/7 ο Ηλίας Μπόγδανος έχει υπογράψει προσύμφωνο με την εταιρεία παραγωγής Acun Medya, ενώ από τη δική του πλευρά υπάρχει μεγάλη θέληση και επιθυμία να βρεθεί και πάλι στις παραλίες και τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας, όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκονται ένα βήμα πριν υπογράψουν, ενώ την ίδια ώρα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Στάθης Σχίζας έχουν “κλειδώσει” την είσοδό τους στο παιχνίδι.

“Ναι” έχει πει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ η σύντροφός του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δεν έχει υπογράψει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα