Μαριάντα Πιερίδη: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Διαβάζεται σε 2'
Μαριάντα Πιερίδη
Μαριάντα Πιερίδη glomex

Η Μαριάντα Πιερίδη εμφανίστηκε στην εκπομπή “Super Katerina” και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Μετά από αρκετές ημέρες που η ίδια δεν επιβεβαίωνε αλλά ούτε διέψευδε τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, η Μαριάντα Πιερίδη έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε πως εκείνη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν είναι πλέον μαζί.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας (05/02) στον Alpha και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα ακούγονται, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό της.

“Επειδή η ζωή προχωράει και συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί με τον Δημήτρη. Φαντάσου δηλαδή να βγει μια φωτογραφία που να είμαι εγώ ή εκείνος κάπου αλλού. Καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, ακόμα και αν αυτό είναι μια επικεφαλίδα ότι δεν είμαστε μαζί”, είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η ίδια επανέλαβε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι το παιδί της, ενώ τόνισε πως οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, αφού εκτός από τα προσωπικά συνδέονται και επαγγελματικά.

“Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και μάλιστα έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία και είναι κρίμα να το χαλάσουμε. Οπότε αποφασίσαμε να μην το χαλάσουμε. Όταν έχεις μια δουλειά που πάει πολύ καλά, θα ήταν βλακώδες αν ένας από τους δύο αποφάσιζε να το σταματήσει. Έχουμε μια δουλειά από το 2016″, είπε η τραγουδίστρια.

Μαριάντα Πιερίδη: Δείτε τις δηλώσεις της

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα