Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Τίτλοι τέλους μετά από 7 χρόνια γάμου;

Διαβάζεται σε 2'
Μαριάντα Πιερίδη Δημήτρης Κατριβέσης
Μαριάντα Πιερίδη Δημήτρης Κατριβέσης Papadakis Press

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι αποφάσισαν να τραβήξουν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου.

Σαν βόμβα έσπασε στην εγχώρια showbiz η φημολογία πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν είναι πλέον μαζί.

Το γνωστό ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, χώρισε οριστικά μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του “Happy Day” το πρωί της Παρασκευής (02/02) ο οριστικός χωρισμός αποφασίστηκε από κοινού πριν από 15-20 μέρες, ενώ το ζευγάρι έκανε το τελευταίο διάστημα προσπάθειες για να τα ξαναβρεί.

“Ο Δημήτρης έχει υπάρξει πολύ σωστός στον γιο της Μαριάντας από τον προηγούμενο γάμο της και ένας από τους λόγους ήταν αυτή η κοινή αγάπη, το παιδί, αυτό το ότι υπήρξαν ως οικογένεια και ήθελαν να το προσπαθήσουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς πριν από 15-20 ημέρες έκλεισε αυτός ο κύκλος”, είπε η παρουσιάστρια.

Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν την τραγουδίστρια η οποία δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την είδηση, και αρκέστηκε να σχολιάσει πως είναι καλά στα προσωπικά της.

Δεν έχω να σας πω κάτι, δεν θέλω να το συζητήσω τώρα. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Ό,τι χρειάζεται να ‘θωρακίσω’, ό,τι χρειάζεται να προστατευτεί, ό,τι χρειάζεται να μείνει μακριά από τις κάμερες μένει, πίστεψέ με. Είμαι άνθρωπος που δεν κρύβομαι, παρ’ όλα αυτά, σήμερα δεν θέλω να συζητήσω τίποτα σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα”, είπε η Μαριάντα Πιερίδη στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα