Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του

Διαβάζεται σε 2'
Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι AP

Στη δημοσιότητα δόθηκε η διαθήκη του Μάθιου Πέρι, πέντε μήνες μετά τον θάνατό του. Πού αφήνει την περιουσία του ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι λεπτομέρειες της διαθήκης για την περιουσία του Mάθιου Πέρι, πέντε μήνες μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που επικαλείται το Page Six, ο πρωταγωνιστής στην αγαπημένη σειρά “Φιλαράκια” όρισε τη Λίσα Φέργκιουσον και τη Ρόμπιν Ρούζαν να συνδιαχειριστούν την περιουσία του ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Μάλιστα, ονόμασε το καταπίστευμα “Alvy Singer Living Trust”, από τον χαρακτήρα του “Νευρικού Εραστή” του Γούντι Άλεν.

Στη διαθήκη που δημιουργήθηκε το 2009, ο Πέρι ανέφερε τον πατέρα του, Τζον, και τη μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, ως δικαιούχους μαζί με την ετεροθαλή αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και την πρώην σύντροφό του, Ρέιτσελ Νταν.

Σύμφωνα με τη διαθήκη, κατείχε 1.030.000 δολάρια σε προσωπική περιουσία “που δεν περιορίζεται σε κοσμήματα, έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα”.

Εκείνη την εποχή, ο Μάθιου Πέρι του “Fools Rush In” ανέφερε στη διαθήκη του ότι τυχόν παιδιά που είχε δεν θα είχαν δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία του. Τελικά, δεν απέκτησε ποτέ παιδιά.

Η Φέργκιουσον θα εμφανιστεί στην αίθουσα του ανώτερου δικαστηρίου του Λος Άντζελες στις 10 Απριλίου μόνη της για την ακρόαση της διαθήκης, καθώς η Ρούζαν επέλεξε να μην είναι συμμετέχει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα