Μάθιου Πέρι: Έκλεισε και επίσημα η έρευνα – Η αιτία θανάτου του

Διαβάζεται σε 2'
Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι Brian Ach/Invision/AP IMAGES

“Κλειστή” θεωρείται πια η υπόθεση θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι. Πού κατέληξαν οι έρευνες για τον λόγο και τρόπο που πέθανε.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα τέλη Οκτωβρίου του 2023.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι οι αρχές ολοκλήρωσαν την έρευνά τους και δεν θα εξετάσουν περαιτέρω τον θάνατο του ηθοποιού, ενώ ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε, επίσης, στην ιστοσελίδα ότι η υπόθεση θεωρείται κλειστή.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς “Τα Φιλαράκια” πέθανε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Υπενθυμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι σπιτιού του και ο πνιγμός είχε αναφερθεί ως παράγοντας που συνέβαλε στο θάνατό του.

Πού οφείλεται ο θάνατός του

Ο θάνατος του ηθοποιού αποκαλύφθηκε αργότερα ότι προκλήθηκε από “οξείες επιδράσεις της κεταμίνης” στην έκθεση νεκροψίας που “είδε” το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο. Ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιπτώσεις της βουπρενορφίνης (φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χρήσης οπιοειδών) αναφέρθηκαν, επίσης, ως παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του, ο οποίος κρίθηκε ως ατύχημα.

Η αυτοψία ανέφερε ότι ο αγαπημένος Τσάντλερ  – ο οποίος ήταν “καθαρός” σύμφωνα με πληροφορίες για 19 μήνες – ήταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης λόγω άγχους και κατάθλιψης, με την τελευταία του θεραπεία να λαμβάνει χώρα μόλις 1,5 εβδομάδα πριν το θάνατό του. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι ο θάνατός του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης, καθώς ο χρόνος “ζωής” της κεταμίνης είναι 3 έως 4 ώρες ή λιγότερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα