Μάθιου Πέρι: Το αντίο της Kόρτνεϊ Κοξ και η αποκάλυψη για την διάσημη σκηνή στο Λονδίνο

Διαβάζεται σε 1'
O Μάθιου Πέρι και η Κόρτνεϊ Κοξ
O Μάθιου Πέρι και η Κόρτνεϊ Κοξ Youtube

Ο Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρέτησε τον συμπρωταγωνιστή της στα Φιλαράκια, Μάθιου Πέρι, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Μετά τον Ματ ΛεΜπλάνκ, η Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρέτισε και αυτή με την σειρά της τον τηλεοπτικό της φίλο Μάθιου Πέρι, μέσα από μια συγκινητική ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ως Μόνικα Γκέλερ στα Φιλαράκια, μοιράστηκε μια από τις αγαπημένες σκηνές του κοινού από το show στον Instagram, ενώ αποκάλυψε και ένα παρασκήνιο που είχε με τον ηθοποιό. Πρόκειται για την σκηνή που πυροδότησε την σχέση της Μόνικα και του Τσάντλερ.

 

“Είμαι τόσο ευγνώμων για τις στιγμές που πέρασα μαζί του Μάτι, μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο κοντά, όσο εγώ με τον Μάθιου, είναι χιλιάδες οι στιγμές που θέλεις να μοιραστείς. Προς το παρόν, εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου.

Για να δώσω λίγο το παρασκήνιο, ο Τσάντλερ και η Μόνικα θα είχαν ένα βράδυ στο Λονδίνο, όμως λόγω της αντίδρασης του κοινού, έγινε ένα love story. Σε αυτήν τη σκηνή, πριν αρχίσουμε να ‘γράφουμε’, μου ψιθύρισε κάτι αστείο. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ήταν ευγενικός”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα