Μάθιου Πέρι: Η ανάρτηση του “Τζόι” και το τελευταίο αστείο στο “Φιλαράκι” του

Διαβάζεται σε 1'
Ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Μάθιου Πέρι
Ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Μάθιου Πέρι Youtube

Ο Ματ ΛεΜπλάνκ αποχαιρέτησε τον συμπρωταγωνιστή του στα Φιλαράκια, Μάθιου Πέρι, με ένα άκρως συγκινητικό αφιέρωμα που δημοσίευσε στο Instagram.

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών ο τηλεοπτικός του κοντινός φίλος, Ματ ΛεΜπλάνκ Τζόι, Τριμπιάνι) έστειλε το δικό του μήνυμα.

Υπενθυμίζεται πως ο αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Μάθιου Πέρι, διάσημος για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια” (“Friends”), βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών στις 28/10.

Ο Ματ ΛεΜπλανκ προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, το απόγευμα της Τρίτης, μέσα από την οποία αποχαιρέτησε τον “φίλο του”.

“Μάθιου, με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω, όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς”, έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα