Mia Khalifa: Οι αναρτήσεις της για το Ιράν κατά της μαντίλας

Mia Khalifa: Οι αναρτήσεις της για το Ιράν κατά της μαντίλας
instagram/Mia Khalifa

Η Mia Khalifa, που στο παρελθόν είχε μπει στο στόχαστρο των τζιχαντιστών που ζητούσαν τον αποκεφαλισμό της επειδή εμφανίστηκε με χιτζάμπ σε πορνό, στηρίζει τις διαδηλώσεις κατά της μαντίλας στο Ιράν.

Την υποστήριξή της στις διαδηλώσεις στο Ιράν που ξέσπασαν μετά τη δολοφονία της της 22χρονης Mahsa Amini εκφράζει με σειρά αναρτήσεών της η Αμερικανολιβανέζα σταρ, Mia Khalifa.

Στις αναρτήσεις της εξηγεί την τρέχουσα κατάσταση και τις ανελευθερίες στο Ιράν, ενώ σε μια από αυτές επικαλείται απόσπασμα από τα όσα είπε ο πατέρα της Mahsa Amini, σχετικά με τα όσα το είπαν οι ιρανικές αρχές για τη δολοφονία της κόρης του: “Λένε ψέματα. Λένε ψέματα. Όλα είναι ψέματα… όσο κι αν παρακαλούσα, δεν με άφηναν [οι γιατροί] να δω την κόρη μου”.

Σε άλλο σημείο, η Mia Khalifa αναφέρεται και στην υποκρισία του καθεστώτος του Ιράν, ανεβάζοντας βίντεο από πάρτι “των γιων και των εγγονών των κυβερνώντων” όπως αναφέρει στην ανάρτησή της.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν η Mia Khalifa είχε δεχθεί απειλές από τους τζιχαντιστές για αποκεφαλισμό της, με αφορμή το πορνό με το χιτζάμπ. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως η παραγωγή την είχε αναγκάσει το 2014 να γυρίσει τη συγκεκριμένη σκηνή, όταν ήταν μόλις 21 ετών, όντας πολύ φοβισμένη.

“Τους είπα πως με αυτό θα καταλήξω να με σκοτώσουν και γέλασαν. Με εκφόβιζαν, φοβόμουν. Ήμουν 21 ετών τότε, δεν είχα δικηγόρο ή σύμβουλο, με έβλεπαν σαν μηχανή παραγωγής χρήματος”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο BBC, όπου μεταξύ άλλων δήλωνε πως “το πορνό δεν είναι η πραγματικότητα”.

Η Mia Khalifa δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται για όσα συμβαίνουν στον κόσμο καθώς στο παρελθόν έχει αναρτήσει πολλά βίντεο από την Παλαιστίνη, παίρνοντας σαφή πολιτική θέση κατά των βομβαρδισμών σε περιοχές αμάχων και τους εποικισμούς, ενώ πρόσφατα αποκάλεσε “ηρωίδα της” τη γυναίκα που “λήστεψε” τράπεζα στο Λίβανο για να πάρει τις καταθέσεις της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα