Μικέλε Μορόνε: Στην Ελλάδα ο σέξι ηθοποιός – Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του

Διαβάζεται σε 3'
Μικέλε Μορόνε
Μικέλε Μορόνε Instagram/@iammichelemorroneofficial

Ο σέξι πρωταγωνιστής της τριλογίας “365 μέρες” βρίσκεται στην Ελλάδα για τα MadWalk 2023. Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη με τη σύντροφό του. Ποια είναι η μελαχρινή καλλονή.

Στην Ελλάδα, για την guest παρουσία του στο MadWalk 2023, τη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, που πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα (20/11), στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), έφτασε ο Μικέλε Μορόνε.

Την παρουσίαση του φαντασμαγορικού event έχει αναλάβει η Βίκυ Καγιά και ο γνωστός Ιταλός ηθοποιός θα σταθεί στο πλάι της.

Ο Μικέλε Μορόνε έγινε ευρέως γνωστός στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα) από την ταινία “365 μέρες” (“365 Days”), η οποία προβλήθηκε στο Netflix. Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος του, ως Massimo, στην ερωτικού ύφους ταινία – την οποία πολλοί συνέκριναν με τις “50 αποχρώσεις του γκρι” (“50 Shades of Grey”) – έκανε τον Ιταλό ηθοποιό σταρ και τον μετέτρεψε σε sex symbol, κάνοντας τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί.

Το πρωί της Δευτέρας (20/11), η εκπομπή “Happy Day” έδειξε τα πρώτα πλάνα από την άφιξη του Μικέλε Μορόνε μαζί με την σύντροφό του στη χώρα μας.

Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, που προσπάθησε να τον προσεγγίσει στο αεροδρόμιο, είπε πως ο σούπερ σταρ ταξίδεψε business class μαζί με την αγαπημένη του και δύο ακόμη άτομα. Όταν πήγε, μάλιστα, του να του ζητήσει φωτογραφία, εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, ενώ μπροστά μπήκε ο μάνατζέρ του, λέγοντάς της πως είναι σε μία ιδιωτική στιγμή.

Ποια είναι η σύντροφος του Μικέλε Μορόνε

Η σύντροφος του Μικέλε Μορόνε ονομάζεται Moara Sorio.

Η μελαχρινή καλλονή κατάγεται από την Ελβετία, είναι 21 ετών και δουλεύει ως οικονομική σύμβουλος, αλλά και ως μοντέλο και influencer στα social media.

Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις προς το τέλος του 2022 και η γνωριμία τους εικάζεται ότι ξεκίνησε περίπου τον Νοέμβριο του 2021, ενώ το ζευγάρι φέρεται να έχει παντρευτεί.

Η ταινία “365 μέρες” και οι κριτικές που έλαβε

Το “365 Μέρες” (“365 Days”) είναι πολωνική ερωτική ταινία του 2020, σε σκηνοθεσία των Μπαρμπάρα Μπιαουόβας (Barbara Białowąs) και Τόμας Μάντες (Tomasz Mandes). Βασισμένη στο πρώτο μυθιστόρημα μιας τριλογίας της Μπλάνκα Λιπίνσκα, η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα από τη Βαρσοβία (Άννα-Μάρια Σιεκλούτσκα) σε μια άψυχη σχέση που ερωτεύεται έναν κυρίαρχο Σικελό άνδρα (Μικέλε Μορόνε), ο οποίος την φυλακίζει και της επιβάλλει μια περίοδο 365 ημερών για να τον ερωτευτεί.

Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στην Πολωνία στις 7 Φεβρουαρίου 2020. Όταν κυκλοφόρησε παγκοσμίως στο Netflix στις 7 Ιουνίου 2020, κέρδισε γρήγορα την παγκόσμια προσοχή, και έγινε η ταινία με τις περισσότερες προβολές σε περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρά αυτή τη δημοτικότητα, η ταινία έλαβε παγκοσμίως αρνητικές κριτικές, με την κριτική να στοχεύει στην αντιληπτή εξύμνηση της Μαφίας και τη βαριά χρήση σεξουαλικών ακολουθιών που περιλαμβάνουν σεξουαλική βία, κάνοντας συγκρίσεις με την τριλογία Fifty Shades.

Ένα σίκουελ, με τίτλο “365 Days: This Day”, κυκλοφόρησε στο Netflix στις 27 Απριλίου 2022.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα