Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε block τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Διαβάζεται σε 2'
Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά PAPADAKIS PRESS

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την τηλεοπτική αποχή της, ενώ απάντησε όλο νόημα για το unfollow και block στη Ζενεβιέβ Μαζαρί στα social media.

Η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάσει το φετινό Madwalk που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2023, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/10) στο Kick Off Party που διοργανώθηκε ενόψει του event και προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η ίδια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική αποχή της, λέγοντας: “Είναι πολύ ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασης, έχει περάσει σχεδόν ένα εξάμηνο, είμαι πολύ πιο ήρεμη. Έχει αλλάξει τελείως η πραγματικότητα της καθημερινότητάς μου και δεν σας κρύβω ότι μου είχε λείψει αυτό και το απολαμβάνω στο έπακρο”.

Σχετικά με το “Shopping Star” είπε: “Είναι ένας κύκλος που έχει κλείσει και δεν έχει νόημα να συζητάμε για αυτό. Πέρασε, πάει. Γιατί να το δω; Το έχω αφήσει στο παρελθόν, το έχω αγαπήσει και το έχω πονέσει, το πένθησα και το άφησα να φύγει”.

Τέλος, απάντησε και για το unfollow και block στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, δηλώνοντας: “Αυτό είναι, επίσης, ένα κεφάλαιο που το έχω κλείσει και που δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι πολύ παλιά νέα αυτά. Δεν κάνω συχνά unfollow και block άτομα. Κάνω ανθρώπους που δεν έχουμε σχέση και μιλάνε άσχημα για μένα. Δεν ξυπνάω ένα πρωί έτσι και κάνω unfollow”.

Υπενθυμίζεται πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της: “Δεν έχω πάρει τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά, φαντάζομαι ότι δουλεύει. Με έχει κάνει block, μου το είπαν, εγώ δεν το είχα καταλάβει. Ξαφνικά δεν εμφανιζόταν στο κινητό μου. Παιδιά, δεν είναι σοβαρό, καταλαβαίνετε ότι είναι αστείο. Δεν έχει γίνει τίποτα με τη Βίκυ. Εννοείται ότι αν τη δω, θα της μιλήσω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα