Μιχάλης Κουινέλης: “Αγχώθηκα πολύ με το παιδί” – Ο λόγος που δεν παντρεύεται την Ήβη Αδάμου

Διαβάζεται σε 4'
Μιχάλης Κουινέλης
Μιχάλης Κουινέλης Glomex/Action24

Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής Μιχάλης Κουινέλης μίλησε για την σύντροφό του Ήβη Αδάμου, την κόρη που απέκτησαν μαζί και την πατρότητα.

Στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” στο Action 24 “φιλοξενήθηκε” το βράδυ της Τρίτης (29/05) ο δημοφιλής μουσικός και τραγουδιστής Μιχάλης Κουινέλης.

Ο γνωστός “Stavento” μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, τον δημιουργικό του εαυτό και την πατρότητα, καθώς έχει αποκτήσει μια κόρη με την σύντροφό του, Ήβη Αδάμου.

“Οι στίχοι ξεκίνησαν από τις καψούρες μου. Έχω υπάρξει αισθηματίας, καντάδες με κιθάρα και να τραγουδάω Κώστα Χατζή. Έχω κάνει πολλά για τα κορίτσια. Τα λατρεύω τα κορίτσια! Νιώθω ότι μπορείς να γνωρίσεις όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου μέσα από την καψούρα. Μπορεί να σε ξεφτιλίσει, να σε αναδείξει, να σε κάνει μάγκα, να σε ρίξει στα πατώματα. Η καψούρα έχει όλα αυτά που μπορεί να δείξει πτυχές του εαυτού σου είπε, αρχικά, ο Μιχάλης Κουινέλης.

Όπως εξομολογήθηκε: Νιώθω ότι έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί. Απλά μετά νιώθω ότι μπορεί να μην με αγαπούσαν τόσο. Η πολλή αγάπη νιώθω ότι γίνεται, να μην πω μίσος, αλλά γίνεται κάτι. Νιώθω ότι ήμουν κάπου, με αγαπούσαν και όταν δεν ήμουν, δεν με αγαπούσαν. Στη ζωή μου δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Να είχα 3-4 σχέσεις όλες κι όλες; Δεν έμπαινα στη διαδικασία να μπω σε σχέση γιατί δεν εμπιστευόμουν τους ανθρώπους εύκολα. Δεν ήθελα ούτε να παίρνω ούτε να δίνω λογαριασμό. Ένιωθα ότι δεν μπορούσε να με ακολουθήσει κάποιος. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις απόφαση ότι δεν πρέπει να είσαι στην πρώτη γραμμή στη βιομηχανία της μουσικής. Τώρα δεν το κάνω με την ίδια μανία γιατί θέλω να είμαι καλός σύζυγος, καλός πατέρας, καλός γιος”.

Σε άλλο σημείο, ο διάσημος καλλιτέχνης είπε: Εγώ πιστεύω ότι δεν την ψώνισα ποτέ γιατί δεν αποκόπηκα από τις ρίζες μου. Ό,τι γινόταν γύρω μου, πάντα είχα επαφή με την Αλεξανδρούπολη. Το μόνο διάστημα που έζησα στην Αθήνα ήταν σαν φοιτητής. Μετά γύρισα Αλεξανδρούπολη, εκεί δούλευα, εκεί ζούσα. Και όταν άρχισαν οι απαιτήσεις να γίνονται περισσότερους, μοίραζα τον χρόνο. Δεν θα μπορούσα να αντέξω την καθημερινότητά της Αθήνας. Είναι λάθος να τρως τον χρόνο σου στην κίνηση. Προσπαθούσα πάντα να βρίσκω τη χρυσή τομή στα πράγματα”.

Αναφερόμενος στην κόρη του, ο Μιχάλης Κουινέλης είπε: Δεν μπορώ να πω τι μπαμπάς είμαι, αλλά νομίζω είμαι πολύ καλός πατέρας. Γουστάρω, νιώθω ότι με έναν μαγικό τρόπο τη στιγμή που ήρθε η κόρη μου στη ζωή μου ήταν η στιγμή που έπρεπε να έρθει και ήταν η στιγμή που ήμουν εγώ έτοιμος και να πω “κοριτσάρα μου για την πάρτη σου όλα”. Το έχω αποδεχθεί ότι θα με κάνει ό,τι θέλει. Είναι χειριστική απέναντί μου, δεν μπορώ να της χαλάσω χατίρι”.

Ο γνωστός στιχουργός και τραγουδιστής, μίλησε και την Ήβη Αδάμου, δηλώνοντας: Όλα είναι πειράματα ή θα σου βγει ή δεν θα σου βγει. Δεν ήξερα πώς θα το αντιμετώπιζε. Η Ήβη ήταν πολύ μικρή όταν έγινε αυτό. Όσο ήταν έγκυος έλεγα “τι θα γίνει μετά; Πόσες απορίες;”. Και όταν έγινε ήταν σαν να ήταν πάντα για αυτό, ήταν στρατιώτης. Οι άντρες στην αρχή είμαστε απορριμματοφόρα. Το έκανε και καθώς προχωράει η φάση έρχεται και σε αντιπαράθεση με την κόρη της και εγώ κοιτάω έτσι. Δεν θα μπορούσα να πω “όχι”. Νιώθω ότι αν ήταν αγόρι θα ήταν το αντίθετο. Οι μαμάδες στους γιους δεν χαλάνε χατίρι”.

Για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί με την επιτυχημένη τραγουδίστρια, είπε: Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε! Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια. Εγώ αγχώθηκα πολύ με το παιδί. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω με τις υποχρεώσεις μου. Δεν σταματάει αυτό, είναι μια άλλη πίστα τώρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα