Μοντέλο θυμάται: “Η Μαντόνα είχε εμμονή μαζί μου και με κυνηγούσε επί 2 χρόνια”

Μοντέλο θυμάται: “Η Μαντόνα είχε εμμονή μαζί μου και με κυνηγούσε επί 2 χρόνια”

Η Amanda Cazalet μοιράστηκε ένα παθιασμένο φιλί με τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ στο βίντεο κλιπ "Justify my love" και έκτοτε δεχόταν σθεναρή "πολιορκία". "Είσαι πιο δύσκολη στην αποπλάνηση και από τον Πάπα" της είχε γράψει η Μαντόνα.

Μια διαφορετική εκδοχή της ερωτικής “πολιορκίας” που δέχθηκε τη δεκαετία του ’90 από τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα, αποκάλυψε σε συνέντευξή της την Κυριακή η πρώην μούσα του Jean=Paul Gaultier, Amanda Cazalet.

Το 53χρονο σήμερα μοντέλο από τη Βρετανία είχε πρωταγωνιστήσει το 1991 στο διάσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Justify My Love», στη διάρκεια του οποίου μοιράστηκε ένα παθιασμένο φιλί με την τραγουδίστρια. Όπως αναφέρει, η γνωστοποίηση ότι θα πρέπει να φιλήσει τη Μαντόνα έγινε την ημέρα του γυρίσματος και η ίδια εξεπλάγη από το πάθος που επέδειξε η ποπ σταρ κατά τις λήψεις. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα ωστόσο, αφενός διότι όπως είπε «ήμουν bisexual την περίοδο εκείνη», αφετέρου γιατί ήταν μια σημαντική δουλειά, για την οποία θα πληρωνόταν.

Το επίμαχο φιλί που είχε προκαλέσει σάλο στο 2.10′:

Η συνεργασία ωστόσο όπως φάνηκε άφησε ιδιαίτερο “αποτύπωμα” στη Μαντόνα, η οποία φέρεται να είχε διακρίνει και ξεχωρίσει την Cazalet από τις πασαρέλες του Gaultier στα τέλη του ’80, πολύ πριν της ζητήσει να παίξει στο βίντεο κλιπ της.

Μετά το γύρισμα, η βασίλισσα της ποπ επιδόθηκε στην αποστολή μιας σειράς ερωτικών επιστολών προς την Cazalet, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν έγκυος και παντρεμένη. Η Μαντόνα αναφέρει σε ένα από τα γράμματα πως την ενοχλεί που δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με την Amanda λέγοντας αστειευόμενη ότι είναι σαν να “προσπαθείς να αποπλανήσεις τον Πάπα”. Στη συνέχεια η την αποκαλεί την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο και ομολογεί πως φαντασιώνεται ένα ακόμη φιλί της.  «Ξέρω ότι είσαι παντρεμένη και έγκυος. Δεν μπορώ να εξηγήσω την έλξη μου – παρ ‘όλα αυτά υπάρχει», αναφέρει. Να σημειωθεί ότι οι επιστολές δημοπρατήθηκαν πριν από ένα περίπου μήνα για 50.000 δολάρια.

H Cazalet όπως είναι σήμερα:

Η Cazalet μιλώντας για την πολιορκία που διήρκεσε δύο χρόνια, θεωρεί ότι με τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως σεξουαλική παρενόχληση, δεδομένου ότι η Μαντόνα ήταν ο εργοδότης της: «Είχε εμμονή μαζί μου. Την περίοδο εκείνη δεν ένιωσα προσβεβλημένη, ωστόσο κοιτώντας πίσω συνειδητοποιώ ότι με εκμεταλλευόταν ένα άτομο που ήταν το “αφεντικό” μου» καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα