Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η αποχώρηση από τον “Σασμό”, η βεντέτα και η αλήθεια για τις “Ψυχοκόρες”

Διαβάζεται σε 4'
Νεκταρία Γιαννουδάκη
Νεκταρία Γιαννουδάκη ΑΝΤ1

Η γνωστή ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από τον “Σασμό”, ενώ μίλησε για τον ρόλο της Αρχοντούλας στη σειρά “Ψυχοκόρες”.

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show ήταν το βράδυ της Δευτέρας (22/04) η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η οποία μίλησε για την επιτυχημένη σειρά “Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 όπου συμμετέχει, για την αποχώρησή της από τον “Σασμό” στον Alpha, για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη, αλλά και για την αυστηρή οικογένειά της.

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η Κρήτη, ο “Σασμός” και η βεντέτα

Μεγάλωσα στην Κρήτη και η οικογένεια μου ήταν πολύ αυστηρή. Ήθελα να περάσω για σπουδές στην Αθήνα που ήταν πιο μακριά. Οι γονείς μου ονειρεύονταν να τελειώσω Γαλλική Φιλολογία στα τέσσερα χρόνια, να επιστρέψω στα Χανιά και να μου ανοίξουν φροντιστήριο γαλλικών. Ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός στο δεύτερο έτος της Δραματικής Σχολής. Το πήραν λίγο κατάκαρδα, το μετέφεραν διαφορετικά στον παππού μου γιατί ήταν πιο αυστηρός και μου είχε αδυναμία. Του είπαν ότι πάω σε σχολή δημοσιογραφίας. Έπρεπε να παλέψω και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Φοβόντουσαν μην γίνω εξώλης και προώλης. Πήρα πτυχίο στην Γαλλική Φιλολογία μετά από 13 χρόνια γιατί δεν θέλω να αφήνω εκκρεμότητες” είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Για την συμμετοχή της στον “Σασμό” του Alpha και τον λόγο που αποχώρησε στην τρίτη σεζόν, η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε: “Έπαιζα στον “Σασμό”, ήμουν η μητέρα της Ευγενίας Σαμαρά. Το τέλος μου δεν ήταν γραμμένο. Ο ρόλος μου ζει και βασιλεύει, έχει πάει στην Μασσαλία και εργάζεται. Όταν μου ήρθε η πρόταση για τις “Ψυχοκόρες” δεν ήταν σίγουρο ότι ο Σασμός θα πάει τρίτη χρονιά ούτε ήξερα αν η “οικογένεια” μου θα συνεχίσει και θα έχει ιστορία. Μιλώντας με τον κ. Καραγιάννη μου είπε ότι δεν είχε απάντηση αυτή τη στιγμή, οπότε έπρεπε να διαλέξω. Δεν μπορούσα να το στηρίξω γιατί η σειρά του ANT1 είχε 10 ώρες γυρίσματα για αρκετό καιρό. Δεν μπορούσα να κάνω και τα δύο“.

Στο σημείο αυτό, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πραγματική βεντέτα που είχε η οικογένειά της στην Κρήτη. “Μέσα στην καραντίνα που κοιτούσαμε όλοι οι ηθοποιοί το ταβάνι είχε γίνει κάτι σαν βεντέτα στην Κρήτη. Είχα βρει εγκληματολόγο και είχα σκεφτεί να κάνω μια παράσταση με το όνομα “Σασμός”. Και λίγους μήνες μετά βλέπω ανακοίνωση που θα βγει μια σειρά με το όνομα “Σασμός”. Ήταν καρμικό! Και εγώ μέσα στην απραξία έστειλα ένα βιογραφικό. Δεν ήξερα ότι θα βρω ρόλο στον Σασμό. Στο κάστινγκ πήγα με ένα μαύρο τσεμπέρι. Δεν ήξερα ότι θα κάνω μια αστή και χωρίς να μιλάω κρητικά” είπε η γνωστή ηθοποιός και συμπλήρωσε:

“Η δικιά μας βεντέτα έληξε σύντομα. Ήταν λίγο αντίποινα και οι απόγονοι των οικογενειών το έληξαν σύντομα. Από τη μεριά του παππού μου ήταν από ατύχημα. Η μαμά μου έζησε δύσκολα πράγματα που τη σημάδεψαν!”.

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο ρόλος της Αρχοντούλας στις “Ψυχοκόρες”

Στη συνέχεια, η Νεκταρία Γιαννουδάκη αναφέρθηκε στον ρόλο της Αρχοντούλας στη σειρά “Ψυχοκόρες”, που προβάλλονται στον ΑΝΤ1. Μια ιστορία ανείπωτη, για να μην πούμε… διαστρεβλωμένη. Στις ασπρόμαυρες ταινίες βλέπαμε τις υπηρετριούλες χαρούμενες, σέξι, να την λένε στα αφεντικά τους. Καμία σχέση με την πραγματικότητα! Κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση, βία. Η Πέννυ Φυλακτάκη και ο Βαγγέλης Νάσης στηρίζονται σε αληθινά γεγονότα” είπε για τη σειρά.

“Θα γίνουν πολλές ανατροπές. Μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο που διαβάζαμε δεν το πιστεύαμε. Η Αρχοντούλα είναι στους Κοτρώτσηδες, σε δύο πολύ ιδιαίτερα αφεντικά που ο ψυχισμός τους είναι ιδιότροπος. Δείχνει να μην φοβάται, τη δένει ένα μεγάλο μυστικό με τη Νέλλα. Γνωρίζοντας πόσο βίαιοι μπορούν να γίνουν τα αφεντικά της, γίνεται θύτης. Προκειμένου να προλάβω και να προστατέψω θα είμαι εγώ αυστηρή γιατί η σκληρότητα δεν έχει επιστροφή. Όσο περνάει ο καιρός δένομαι με τις Ψυχοκόρες. Πιο πολύ λειτουργώ προστατευτικά παρά αυστηρή. Η Αρχοντούλα καταλαβαίνει για τους βιασμούς που γίνονται στο σπίτι. Έχει περάσει πολύ δύσκολα, της έχει φερθεί δύσκολα η οικογένειά της αλλά δεν βιάστηκε” είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη για την Αρχοντούλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα