Νικολόπουλος: “Καλά έκανε η Χαρούλα Αλεξίου και σταμάτησε το τραγούδι”

Διαβάζεται σε 1'
Χρήστος Νικολόπουλος
papadakispress

Tην άποψή του για την απόφαση της Χάρις Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι εξέφρασε ο Χρήστος Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο εκλεκτός συνθέτης ερωτήθηκε για την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος είπε πως «καλά έκανε η Χαρούλα Αλεξίου και σταμάτησε το τραγούδι, φυσικά. Και ‘γω είμαι της άποψης ότι, αν η φωνή δεν βοηθάει τον ερμηνευτή, θα πρέπει να σταματάει ή να περιορίζεται ή να κάνει κάτι σχετικό άλλο».

«Θέλει βέβαια πολύ μεγάλη δύναμη αυτή η απόφαση. Πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση», συμπλήρωσε ο κ. Νικολόπουλος.

«Έχω δει καλλιτέχνες να έχουν φτάσει σε ένα σημείο που να μην μπορούν να τραγουδήσουν και να επιμένουν, αρκετές φορές, δυστυχώς. Πολλοί το κάνουν όμως για λόγους βιοποριστικούς γιατί οι παλιοί τραγουδιστές, της μεσαίας κατηγορίας, νόμιζαν ότι οι εποχές θα είναι πάντα χρυσές και δεν έκαναν τα κουμάντα τους για να μπορούν να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους. Έτσι αναγκάζονται, με κακό τρόπο ερμηνείας, να συνεχίζουν να τραγουδούν» πρόσθεσε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα