“Ο Μπρους Γουίλις δεν έχει πια μέσα του χαρά” – Το άρθρο που εξόργισε τη σύζυγό του

Διαβάζεται σε 3'
Μπρους Γουίλις Έμα Χέμινγκ
Μπρους Γουίλις Έμα Χέμινγκ Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Η Έμα Χέμινγκ έσπευσε να υπερασπιστεί τον σύζυγό της Μπρους Γουίλις, αφού δημοσίευμα ανέφερε ότι “δεν υπάρχει πια χαρά” μέσα του εν μέσω της μάχης του ηθοποιού με την άνοια.

Ένα clickbait άρθρο για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια έκανε τη σύζυγο του ηθοποιού Έμα Χέμινγκ να αναλάβει δράση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η ίδια με ένα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram εξηγεί πως ο τίτλος του άρθρου έλεγε πως στον 68χρονο ηθοποιό “δεν υπάρχει πια χαρά”, εν μέσω της μάχης που δίνει ο ηθοποιός με την αφασία.

“Τώρα, μπορώ απλά να σας πω ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια”, δήλωσε η Χέμινγκ. “Θέλω η κοινωνία και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους να σταματήσουν να τρομάζουν τον κόσμο”, είπε φανερά ενοχλημένη.

Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους, ώστε να πιστεύουν ότι μόλις λάβουν μια διάγνωση κάποιου είδους νευρογνωστικής νόσου, αυτό είναι όλο. ‘Τελείωσε. Ας τα μαζέψουμε – Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ. Τελειώσαμε.’ Όχι, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό”.

Η Χέμινγκ εξήγησε ότι υπάρχει “πολλή” “θλίψη και λύπη” καθώς η οικογένειά της συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας του Γουίλις, αλλά και πολλή αγάπη, σύνδεση και χαρά.

“Εκεί βρισκόμαστε”, συνέχισε. “Σταματήστε λοιπόν αυτούς τους ηλίθιους τίτλους. Αυτά τα ηλίθια clickbait πράγματα που φρικάρουν τον κόσμο. Σταματήστε να το κάνετε αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ, εντάξει;”

Στο μακροσκελές κείμενο με το οποίο συνόδευσε το βίντεο, η Χέμινγκ αναφέρει χαρακτηριστικά πως “από την εμπειρία μου, δύο πράγματα μπορεί να είναι αληθινά και να υπάρχουν ταυτόχρονα. Η θλίψη και η βαθιά αγάπη. Θλίψη και βαθιά σύνδεση. Τραύμα και ανθεκτικότητα”, τονίζοντας πως σε αυτή την ιστορία υπάρχει πολλή ομορφιά και ψυχή.

Στη συνέχεια η σύζυγος του Μπρους Γουίλις αναφέρθηκε σε ένα από τα σημεία των καιρών, καθώς όπως είπε “αυτό που κατάλαβα είναι ότι μας εκπαιδεύουν οι λάθος άνθρωποι. Άνθρωποι που έχουν μια γνώμη έναντι μιας εμπειρίας. Άνθρωποι που δεν έχουν αφιερώσει το χρόνο να εκπαιδευτούν σωστά για κάθε είδους νευρογνωστική ασθένεια”.

“Μιλάω απλά για τη βασική γραμμή ευαισθητοποίησης για την άνοια και για το τι διοχετεύεται στο κοινό. Αναρωτιέστε γιατί το άγχος και η κατάθλιψη είναι αυξημένα στην κοινωνία μας. Ειλικρινά πιστεύω ότι ένα μέρος του έχει να κάνει με αυτό το είδος του clickbait, με το πώς τα πράγματα διαμορφώνονται και μας προωθούνται και πώς έχουμε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να προσλάβουμε αυτές τις πληροφορίες”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε την ανάρτηση της:

Τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός θα αποσυρθεί από την υποκριτική μετά τη διάγνωσή του με αφασία.

“Ο πολυαγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Μπρους εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε”, αναφέρεται στην ανάρτηση της οικογένειας στο Instagram.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα