Ο Ryan Reynolds “ποζάρει αγκαλιά” με τον σύντροφο της Taylor Swift στο πιο επικό photoshop

Διαβάζεται σε 2'
Ryan Reynolds, Blake Lively
Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Επικό τρολάρισμα από τον Ryan Reynolds στη σύζυγό του Blake Lively και την Taylor Swift καθώς “αναβίωσε” μία φωτογραφία τους μες τη βοήθεια του photoshop.

Ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο χιούμορ έχει και μαζί με τη σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) θεωρούνται ένα από τα πιο κουλ ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Με χιουμοριστική διάθεση ο 47χρονος ηθοποιός του “Deadpool”, τρόλαρε τη σύζυγο και την κοινή τους φίλη Τέϊλορ Σουίφτ (Taylor Swift), κάνοντας Photoshop τον εαυτό του και τον νέο σύντροφο της διάσημης pop star, Τράβις Κέλσι (Travis Kelce) σε ένα στιγμιότυπο των δύο γυναικών που τραβήχτηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Renaissance” της Beyoncé στο Λονδίνο την Πέμπτη.

Αισθάνομαι ότι πρέπει να το θυμάμαι αυτό“, έγραψε στο σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την επεξεργασμένη φωτογραφία, στην οποία ο Ράιαν και ο Τράβις απεικονίζονται αντίστοιχα στα πρόσωπα των αγαπημένων τους.

Η ανάρτηση του Ράιαν Ρέινολντς:

reynolds
Instagram@vancityreynolds

Στο αρχικό στιγμιότυπο οι δύο γυναίκες, οι οποίες συνδέονται με στενή φιλία εδώ και περίπου μία δεκαετία, ποζάρουν με σέξι διάθεση σε έναν μπλε βελούδινο καναπέ, ενώ η Μπλέικ Λάιβλι έχει το χέρι της στον μηρό της τραγουδίστριας.

taylorswift-blake
Η Τέϊλορ Σουίφτ με την Μπλέικ Λάιβλι Instagram@taylorswift

Πρόσφατα μάλιστα, τόσο η Τέϊλορ Σουίφτ όσο και το διάσημο ζευγάρι παρακολούθησαν τον αγώνα ποδοσφαίρου NFL μεταξύ των New York Jets και των Kansas City Chiefs, όπου παίζει ο αγαπημένος της τραγουδίστριας Τράβις Κέλσι.

Chiefs Jets Football
Τέϊλορ Σουίφτ, Μπλέικ Λάιβλι, Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν 2023 Adam Hunger/AP Photo

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα