Παναγιώτης Βασιλάκος: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του – Η τρυφερή φωτογραφία

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του – Η τρυφερή φωτογραφία
Παναγιώτης Βασιλάκος Instagram / @vasilakospanagiotis12

Ο πρώτος Έλληνες "Bachelor" Παναγιώτης Βασιλάκος ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό του και είναι απόλυτα ερωτευμένος. Ποια είναι η Ντιάνα Χόμπζιλα.

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, τον οποίον γνωρίσαμε ως “Bachelor” στο ομώνυμο ριάλιτι αγάπης του Alpha το 2020.

Ο ίδιος έχει αφήσει πίσω του τα τηλεοπτικά (υπενθυμίζεται πως πριν από αυτό είχε συμμετάσχει στο “Nomads”, ενώ μετά ήταν ο παρουσιαστής του “Battle of the Couples”) και πλέον δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate, αλλά και των παιχνιδιών.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά με τους followers του, φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Πρόσφατα μοιράστηκε μια φωτογραφία με την σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας αγκαλιά σε ένα μεγάλο μπαλκόνι και λάμποντας από ευτυχία.

Πρόκειται για την Ντιάνα Χόμπζιλα, με την οποία ο Παναγιώτης Βασιλάκος υπήρξε ζευγάρι για πέντε χρόνια, ενώ το 2020 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2020. Οι δυο τους, τα ξαναβρήκαν και είναι σε σχέση από το 2022.

Η φωτογραφία στο Instagram

Ποια είναι η Ντιάνα Χόμπζιλα

Η 25χρονη Ντιάνα Χόμπζιλα είναι μοντέλο διεθνών προδιαγραφών και συνεργάζεται με πολλές εταιρείες και οίκους μόδας. Γεννήθηκε στην Ρουμανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 10 ετών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα