Παντρεύτηκε η Ελεονώρα Μελέτη

Παντρεύτηκε η Ελεονώρα Μελέτη
Instagram / Ελεονόρα Μελέτη

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη, με πολιτικό γάμο και μίλησε για το παιδί που περιμένει

Για τον γάμο της, αλλά και για το παιδί που περιμένει μίλησε για πρώτη φορά η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη.

Καλεσμένη σε εκπομπή του «Stars System» η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο: «Τα κουφέτα έχουν φαγωθεί… Εσύ ξέρεις και την ημερομηνία αλλά δεν το λέμε! Του θρησκευτικού γάμου δεν τα έχουμε φάει και θα αργήσουμε πολύ ακόμα να τα φάμε» επεσήμανε.

Δείτε όσα δήλωσε:

Όσο για το μωράκι που περιμένει είπε πως θα είναι Κριός.  Στη συνέχεια, η αστρολόγος Άση Μπίλιου την ρώτησε για την απόφαση της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

«Είναι μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε δυο μήνες πριν μείνω έγκυος. Είχε ξεκινήσει από νωρίτερα. Ήταν μια δέσμευση που είχα κάνει στον εαυτό μου όταν έκλεισα τα 38. Είχα πει θα το κάνω γιατί απλούστατα, επειδή εσύ με ξέρεις και πιο προσωπικά, είμαι ένας άνθρωπος που αν δεν είχα τις συνθήκες έτσι όπως εγώ τις ονειρευόμουν, δεν θα έπαιρνα ποτέ το ρίσκο να γίνω μητέρα και να κάνω οικογένεια. Επειδή όταν πήρα την απόφαση αυτή στα προηγούμενα γενέθλια μου, οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες, είπα θα το κάνω και ας μην χρειαστούν και ποτέ. Είναι μια διαδικασία που δεν είναι καθόλου επώδυνη, είναι πολύ εύκολη και νομίζω ότι σε λυτρώνει. Εμένα προς το παρόν δεν μου χρειάστηκε, τώρα δεν ξέρεις αν θα κάνω δεύτερο παιδί, πόσο σύντομα, αν θα είναι το ίδιο εύκολο στα 40 όσο ήταν στα 38 μου. Γιατί εγώ ήμουν από τις πολύ τυχερές. Εμείς δηλαδή με τον Θοδωρή λέγαμε να το ξεκινήσουμε για να το πιάσουμε σε κανά 6μηνο» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα