Πένθος για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: “Έφαγες τρικλοποδιά… και πέταξες”

Διαβάζεται σε 3'
Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Άλκηστις Πρωτοψάλτη PAPADAKIS PRESS

Η γνωστή τραγουδίστρια αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση μια πολύ αγαπημένη της φίλη, που έφυγε από τη ζωή.

Σε βαρύ πένθος έχει “βυθιστεί” η δημοφιλής τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, καθώς έφυγε από τη ζωή μια πολύ αγαπημένη της φίλη, η Βαγγελιώ Αγγελίδου.

Η Βαγγελιώ (Ευαγγελία) Αγγελίδου ήταν F&B manager της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Η καλλιτέχνιδα, η οποία αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η σπουδαία ερμηνεύτρια δημοσίευσε σε insta story μια φωτογραφία της καλής της φίλης και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Φίλη μου αγαπημένη. Σα ψέματα. Εγώ να γράφω, να σβήνω, να γράφω αποχαιρετιστήριο για σένα. Αδιανόητο. Με τι λέξεις να σε περιγράψω; Μόνο υπέροχες στιγμές έχω από εσένα Βαγγελιώ μου. Να! Θα σκάσεις μύτη από την πόρτα και θα πεις, “Τι έγινε κορίτσια; Όλα καλά;», «γ@@ω την τρέλα μου», θα τον νικήσω.

Στην τελευταία στροφή έφαγες τρικλοποδιά… και πέταξες. Δε μπορώ να το πιστέψω. Ο ουρανός θα φωτιστεί με την παρουσία σου. Ήσουν γενναία, γεμάτη καλοσύνη, αισιοδοξία και δοτικότητα. Καλό ταξίδι φίλη μου αγαπημένη”.

Η ανάρτηση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη

Το “αντίο” της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση

“Η Βαγγελιώ έφυγε.

Η Βαγγελιώ μας ξεκίνησε τον δρόμο προς την ξεκούραση το βράδυ της Κυριακής. Τα νεα κυκλοφόρησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα και η ώρα δεν μπορεί να είναι τυχαία · τίποτα δεν ήταν τυχαίο με τη Βαγγελιώ. Η μάχη, η αψηφησιά και το μίσος της προς την ασθένειά της ήταν υπερθετικά· όλα ήταν υπερθετικά για την Βαγγελιώ, το ανθρώπινο θαυμαστικό.

Η Ευαγγελία Αγγελίδου, ο άνθρωπος που προικίστηκε με το μεγάλο ταλέντο της ζωής, ο άνθρωπος που ένωνε, έλυνε, εξομολογούσε, μεθούσε τους ανθρώπους χειρουργικά, που έφτιαχνε τραπέζια, ένωνε παρέες, γλένταγε με την φλόγα να καίει απειλητικά, η Βαγγελιώ που φλέρταρε με τα όρια ως χόμπι, η Βαγγελιώ που έκανε πάρτι ακόμα και σε δωμάτια νοσοκομείων, όπως μόνο οι αυθεντικά μποέμ μπορούν, που ανέβαζε την ένταση και ξεσήκωνε το σύμπαν, που το βραχνό γέλιο της αντηχεί σε πολλούς τοίχους, έφυγε για να ξεκουραστεί.

Εμείς, οι φίλοι της, η οικογένεια της θα μείνουμε σιωπηλοί να την βλέπουμε να πλησιάζει με το μηχανάκι της “τον πύραυλο”, να ξεπεζεύει, να λέει “γαμώ την τρέλα μου”, να χαμογελάει πονηρά και να ξεκινάει το γλέντι.
Βαγγελιώ μας θα μας λείψεις. Θα πίνουμε και θα σε θυμόμαστε.

Η κηδεία της αγαπημένης μας Βαγγελιώς θα τελεστεί την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, στην οδό Βόλου 1, στο Χαλάνδρι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα