Πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της

Διαβάζεται σε 2'
Πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της
Ελένη Βιτάλη papadakispress.gr

Μια μεγάλη απώλεια βιώνει η Ελένη Βιτάλη, η οποία έχασε τον αδερφό της. Η ανάρτησή της.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Ελένη Βιτάλη, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, ο αδερφός της έφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολύμηνη ταλαιπωρία με την υγεία του.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανήρτησε, το βράδυ της Παρασκευής (19/4), μια φωτογραφία του αδερφού της στο Instagram και τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό κείμενο που περιέγραφε τόσο τους τελευταίους μήνες της ζωής του όσο και τις τελευταίες στιγμές που βρισκόταν στο πλάι του.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Άγγελε αδερφούλη μου 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε μέρα και νύχτες ολόκληρες γελάσαμε κάναμε όνειρα και είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια ψυχή μου. Δεν περνάμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ και 4 μήνες τα πάθη του Χρίστου ματάκια μου λατρεμένα, όμως εχτές μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν χίλια κομμάτια από την κούραση πήρα την καρέκλα τσαούσα και ήρθα δίπλα σου!».

«Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο, μόνο καθόμουν δίπλα σου, προσευχόμουν το Πάτερ Ημών συνέχεια χαϊδεύοντας το κεφαλάκι σου, όμως εσύ καμιά αντίδραση μόνο βαθιά και δύσκολη αναπνοή. Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου άνοιξες τα ματάκια σου με κοίταξες συνειδητά όμως το βλέμμα σου έμεινε έτσι και ξεψύχησες στα χέρια μου!

Έβαλα τις φωνές ξύπνησε η Ελένη όμως εσύ δεν θα ξυπνήσεις ξανά σ’αυτόν τον κόσμο να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα! Του Χριστού τα πάθη πέρασες καρδιά μου. Καλό παράδεισο να έχεις και καλή αντάμωση στον παράδεισο που θα με περιμένεις εμένα κι όλους μας αδερφούλη μου!!».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα