Ποιο γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται στις 12 Δεκεμβρίου

Διαβάζεται σε 3'
Ποιο γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται στις 12 Δεκεμβρίου
Γάμος (Αρχείου) istockphoto

Οι δυο τους ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 18 χρόνια σχέσης.

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ο Νίκος Κουρής με τη σύντροφό του, Ελένη Τοπαλίδου, μετά από 18 χρόνια σχέσης, με τον γάμο του γνωστού ζευγαριού να έχει προγραμματιστεί για τις 12 Δεκεμβρίου.

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου αποφάσισαν μετά από χρόνια κοινής πορείας να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Φάληρο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Mega, είπε σχετικά: «Δεν ήταν θέμα αναποφασιστικότητας. Είναι μια βασική απόφαση. Ξέρω ότι όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή. Κι ο γάμος δε θέλω να γίνει κάποιο μεγάλο θέμα, αλλά ούτε και να το κρύψω».

Η καταξιωμένη χορεύτρια και ηθοποιός αποκάλυψε με τη σειρά της μέσα από τα social media της ότι έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει πρόβα νυφικού. Η Έλενα Τοπαλίδου επέστρεψε από το supermarket μαζί με τα ψώνια της αλλά και το… νυφικό της.

Η σύντροφος του Νίκου Κουρή μας έδωσε και μια μικρή γεύση από το πώς θα είναι το φόρεμα που θα φορέσει στον γάμο της.

«Λέγαμε ότι κάθε μέρα όλη τη χρονιά έχουμε κάτι να κάνουμε. Για τις 12 Δεκέμβρη δεν βρίσκαμε τίποτα να κάνουμε και λέμε δεν παντρευόμαστε; Τι να κάνουμε;». Σε σχετική ερώτηση η ίδια απάντησε: «Έχω νυφικό. Αυτός το ετοίμασε. Τι να πω; Είναι ωραίο, αλλά δεν θα πω. Θέλω να κρατήσω την έκπληξη για την εκκλησία» είχε αποκαλύψει η Έλενα Τοπαλίδου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ο Νίκος είναι σπουδαίος. Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά τον γάμο… γιατί δεν παντρευτήκαμε. Μπορεί να μη ξέρουμε τους λόγους που παντρευόμαστε, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Αγχώνομαι με τις προετοιμασίες, είναι κάτι συναρπαστικό. Θα είναι ανοιχτός γάμος αλλά το πάρτι θα είναι πιο κλειστό» αποκάλυψε η Ελ. Τοπαλίδου, μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών μέσων.

«Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί το παρήγγειλα. Ο γιος μας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Έκανα πρόταση γάμου κανονικά, γονάτισα. Δεν έχω κανένα θέμα με την παρουσία δημοσιογράφων στον γάμο μου» τόνισε με τη σειρά του ο Νίκος Κουρής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα