Puff Daddy: Τι απαντά για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Διαβάζεται σε 2'
Puff Daddy: Τι απαντά για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του
PRINTSCREEN/YOUTUBE

Για το ακραίο βίντεο στο οποίο φαίνεται να χτυπάει την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου, τοποθετήθηκε πρώτη φορά ο Puff Daddy.

Τις εικόνες απίστευτης σκληρότητας που δείχνουν τον Sean “Diddy” Combs, τον διάσημο Puff Daddy, να χτυπάει άγρια την τότε σύντροφό του Cassie Ventura σε διάδρομο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες, σχολίασε για πρώτη φορά ο ράπερ.

Το βίντεο που προέρχεται από τις κάμερες του ξενοδοχείου, δημοσιοποίησε το CNN και είναι σοκαριστικά σκληρό. Η Cassie Ventura φαίνεται να βγαίνει από ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου και πίσω της να τρέχει ο ράπερ, τυλιγμένος με μια πετσέτα.

Την προλαβαίνει πριν μπει στο ασανσέρ και τότε αρχίζει την σοκαριστική επίθεσή του εναντίον της γυναίκας.

Δύο ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από το CNN, ο Puff Daddy τοποθετήθηκε δημόσια επί του ζητήματος μέσω ανάρτησής του στο Instagram, στο οποίο ο ράπερ απολογείται από την πρώην σύντροφό του.

“Η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι αδικαιολόγητη. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου σε αυτό το βίντεο”, ακούγεται να λέει ο Puff Daddy στο βίντεο που δημοσίευσε.

Και συνέχισε, λέγοντας τα εξής: Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα. Πήγα και ζήτησα επαγγελματική βοήθεια. Ξεκίνησα να πάω σε θεραπεία, να πάω για αποκατάσταση.

Έπρεπε να ζητήσω από τον Θεό το έλεος και τη χάρη του. Λυπάμαι πολύ. Αλλά δεσμεύομαι να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Δεν ζητάω συγχώρεση. Λυπάμαι πραγματικά”.

Η ανάρτηση του Puff Daddy:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα