Ραμόνα Βλαντή: “Ακυρώνει” Καζαντζόγλου, Χατζηπαντελή και “βλέπει” στο My Style Rocks μόνο τον εαυτό της

Διαβάζεται σε 2'
Ραμόνα Βλαντή
Ραμόνα Βλαντή Instagram@ramonavladi

Νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν για το ποια αξίζει να κάθεται στην καρέκλα της κριτή στο My Style Rocks έκανε η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή θέλει όσο τίποτα να αναλάβει ρόλο κριτή στο My Style Rocks και με κάθε ευκαιρία φροντίζει να το δηλώνει.

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο πάρτι των γενεθλίων της και η πρώην παίκτρια του show μόδας και γνωστή fashion persona κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική πραγματικότητα.

Αφού δήλωσε πως τα 40 θεωρεί πως είναι η καλύτερη ηλικία στη ζωή μίας γυναίκας, ενώ γρήγορα η συζήτηση κατευθύνθηκε προς το My Style Rocks και στα πρόσωπα που βρίσκονται εκεί φέτος.

Είναι ένα πρότζεκτ που το αγαπώ πολύ και το ‘πονάω’, όταν δεν πάει καλά το ‘πονάω'”, είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή, η οποία εκτός του ότι είχε αναδειχθεί νικήτρια, έχει επιστρέψει σε αυτό αρκετές φορές σε ρόλο guest κριτή.

Μιλώντας για αυτό, η Ραμόνα σχολίασε πως “έχει αποδειχθεί η αγάπη του κόσμου για μένα. Όταν γίνεσαι viral και νούμερο ένα trend στο Twitter και σε όλα τα social και όλοι λένε ότι σε θέλουμε στο My Style Rocks… ακόμα και εσείς οι δημοσιογράφοι το λέτε, ε τότε ναι, είμαι η επιλογή του κόσμου“.

Φαίνεται όμως, κατά την ίδια, πως είναι και η μόνη επιλογή, αφού σχολιάζοντας τόσο το νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή, Έβελυν Καζαντζόγλου όσο και την προκάτοχό της, Σοφία Χατζηπαντελή, η Ραμόνα Βλαντή δεν έκρυψε τις ενστάσεις της.

“Εάν σε έβαζα να διαλέξεις Έβελυν ή Χατζηπαντελή;” τη ρώτησε ο δημοσιογράφος με εκείνη να απαντά κατηγορηματικά: “Καμία από τις δύο“.

Και έσπευσε να προσθέσει: “Και το λέω με πολλή αγάπη, ειδικά προς το πρόσωπο της Έβελυν, είναι φίλη μου”.

Και αν την Έβελυν Καζαντζόγλου τη θεωρεί φίλη της, η Ραμόνα Βλαντή δεν έχει την καλύτερη άποψη για τη Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία έχει κρίνει αυστηρά σε δηλώσεις της κατά καιρούς.

Μία από τις πιο viral τηλεοπτικές στιγμές της χρονιάς που έφυγε ήταν και η άσεμνη χειρονομία που έκανε το μοντέλο στη Ραμόνα όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στο πλατό του My Style Rocks.

Σχολιάζοντας μάλιστα το περιστατικό η Ραμόνα Βλαντή είχε δηλώσει πως λυπήθηκε για εκείνη, καθώς όπως υποστήριξε, εκτέθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα