Νέα “πυρά” Ραμόνας προς Χατζηπαντελή – “Είναι character, δεν ξέρει από μόδα”

Διαβάζεται σε 2'
ramona
Ραμόνα Βλαντή Instagram@ramonavladi

Συνέχεια στην κόντρα που “γεννήθηκε” στο πλατό του My Style Rocks μετά τη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή έδωσε με νέες δηλώσεις της η Ραμόνα Βλαντή.

Μετά τη σκλήρη απάντηση που έδωσε σχολιάζοντας την απρεπή χειρονομία που της έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό του My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή “ξαναχτύπησε” και προχώρησε σε νέες δηλώσεις για το μοντέλο και κριτή του show μόδας του ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση για το αν ταιριάζει στυλιστικά με τη Σοφία Χατζηπαντελή, η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε πως η κριτής δεν είναι του χώρου, αλλά είναι ένα character, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της συμπερίληψης που υπάρχει στις μέρες μας και ούτε μπορεί να είναι μοντέλο, αφού πρέπει να είναι καθαρά σαν καμβάς χωρίς πλαστικές, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δεν έχω σχολιάσει ποτέ τον χαρακτήρα κανενός, ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Ειδικά αν δεν γνωρίζω κάποιον, αλλά και να τον γνωρίζω πολύ καλά δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω κάποιον”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σχολίασε την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks και δήλωσε πως δεν μπορεί να κρίνει γιατί δεν ξέρει από μόδα, ενώ θυμήθηκε και τον ρόλο της στο GNTM, που όπως είπε θεωρεί υποκριτικό να λένε πως δεν θέλουν “πλαστικά σε θάλασσες και ακτές” και τατουάζ, και να παίρνει ρόλο κριτή -έστω και guest- που έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα