Ριάνα: Φωτογραφήθηκε ως καλόγρια – Γιατί δίχασε το κοινό

Διαβάζεται σε 2'
Ριάνα: Φωτογραφήθηκε ως καλόγρια – Γιατί δίχασε το κοινό
Rihanna Jordan Strauss/Invision/AP

Η ανατρεπτική φωτογράφιση της Ριάνα για τις ανάγκες ενός περιοδικού εξόργισε πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κατηγορούν την superstar ότι χλευάζει την πίστη τους.

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι νέες φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας Ριάνα στις οποίες απεικονίζεται ως σέξι καλόγρια με αρκετούς να της καταλογίζουν πως προσβάλει την πίστη τους.

Η superstar φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ανοιξιάτικου τεύχους του Interview Magazine. Στο πλαίσιο του concept με τίτλο “Η Rihanna είναι έτοιμη να εξομολογηθεί” η δημοφιλής τραγουδίστρια της pop φωτογραφήθηκε με τρεις διαφορετικές εμφανίσεις.

Σε μία από αυτές φορά ένα ράσο με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, έχει έντονο μακιγιάζ, κόκκινα χείλη και ένα μικρό σταυρό ζωγραφισμένο στο μάγουλό της.

Σε άλλη εμφάνισή της μπροστά στον φακό η Ριάνα έχει υιοθετήσει ανδρόγυνο look. 

Τέλος φωτογραφήθηκε φορώντας και μία ξανθιά περούκα ενώ είναι καθισμένη σε μία ξύλινη καρέκλα.

Αρκετοί βέβαια εστίασαν μονάχα στην εμφάνισή της ως καλόγρια κατηγορώντας τη Ριάνα πως γίνεται ασεβής απέναντι στη θρησκεία.

«Όλοι αυτοί οι μεγάλοι αστέρες κοροϊδεύουν τον Θεό με κάποιο τρόπο τα τελευταία χρόνια. Είναι αποκρουστικό», έγραψε ένας χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενώ ένας άλλος σχολίασε πως «Είναι κοροϊδία και ασέβεια. Δεν είναι ούτε χαριτωμένο ούτε σέξι! Ως υποτιθέμενη πιστή, θα έπρεπε να το ξέρει».

Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι οι θαυμαστές της που ρίχτηκαν στη «μάχη» για να την υπερασπιστούν γράφοντας πως μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα