Ρούλα Ρέβη: “Τη μέρα που φέραμε τα μωρά στο σπίτι, ο Τότσικας πήγε σε live”

Ρούλα Ρέβη: “Τη μέρα που φέραμε τα μωρά στο σπίτι, ο Τότσικας πήγε σε live”
Ρούλα Ρέβη Glomex

Η γνωστή φωτογράφος περιέγραψε τον περίεργο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι ήταν έγκυος, ενώ αναφέρθηκε στην προωρότητα και τις δυσκολίες της. Όσα είπε για τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα.

Στην εκπομπή “Μαμά – Δες” της Τζένης Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο (03/12) η Ρούλα Ρέβη, η οποία μίλησε για τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα, για τα δίδυμα παιδιά τους, αλλά και για τον περίεργο τρόπο με τον οποίον έμαθε ότι είναι έγκυος,

Η γνωστή φωτογράφος περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε προτού καταλάβει πως είναι έγκυος, λέγοντας: “Είχα μεγαλώσει και με έπιασε άγχος. Ήταν πολύ δύσκολα όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος, έκανα εξωσωματική, πόναγα πάρα πολύ πριν την ώρα μου, το στομάχι μου ειδικά κάποια ξημερώματα. Ο Αποστόλης είχε πάρει τον γιατρό και του είχε πει ότι είχα πέσει κάτω στα πατώματα από τον πόνο. Του είπε “η Ρούλα μάλλον είναι έγκυος αλλά μην της πεις κάτι, ελάτε πρώτα από το νοσοκομείο”. Πάμε και εγώ να πεθαίνω, σαν να μου έχεις χώσει μαχαιριά στο στομάχι. Εκεί έμαθα ότι είμαι έγκυος”.

Στη συνέχεια, η Ρούλα Ρέβη αναφέρθηκε στην πρόωρη γέννηση των παιδιών της και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα όταν συμβαίνει αυτό. Η προωρότητα είναι ένα θέμα αγχωτικό πάρα πολύ που μπορεί να συμβεί ξαφνικά γιατί στις περισσότερες γυναίκες δεν είναι προκαθορισμένο, στις δίδυμες κυήσεις είναι κάπως, αλλά εγώ παρά ήμουν πρόωρο, αλλά και πάλι την ώρα που είναι να το αντιμετωπίσεις δεν είναι εύκολο. Είναι ένα τριπάκι τρομερό η εντατική μονάδα νεογνών. Έχει κάπως μια ιερή ατμόσφαιρα. Η πρώτη επικοινωνία είναι έτσι, δεν έχεις αγγίξει το παιδί σου. Τα παιδιά αυτά είναι πολύ δυνατά”, είπε.

Επίσης, η διάσημη φωτογράφος εξομολογήθηκε και το τι έκανε ο σύζυγός της την πρώτη μέρα που πήγαν τα παιδιά τους στο σπίτι μετά την κλινική, λέγοντας: “Ήρθε το πρωί, πήραμε τα παιδιά από το μαιευτήριο και μετά είχε δουλειά. Ήταν η μαμά μου και η αδερφή μου, μετά έφυγαν και έμεινα μόνη μου. Μου λέει “θα βγω, θα πάω λίγο στο live του Χρανιώτη”. Δεν είπα τίποτα, γιατί το είχα σκεφτεί. Ίσως ήθελε κάποια αναπνοή ο άνθρωπος. Ήρθε σε 20 λεπτά“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα