Σάρον Στόουν: Πιο σέξι από ποτέ στα 65 της, και το ξέρει

Διαβάζεται σε 3'
H Sharon Stone το 2022 στις Κάννες
H Sharon Stone το 2022 στις Κάννες Invision/AP Joel C Ryan

Η Σάρον Στόουν αισθάνεται “πιο καυτή” από ποτέ και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνισή της. Τα μηνύματα στις γυναίκες.

“Νομίζω ότι είμαι πιο hot τώρα περισσότερο από ποτέ και το ξέρω”. Η Σάρον Στόουν ήταν καλεσμένη στο δημοφιλές podcast “Ladygang” και τοποθετήθηκε για την ηλικία της, το πόσο σέξι αισθάνεται, αλλά και για την καριέρα της.

“Είμαι στα 60 μου. Ο κόσμος πιστεύει πως σε αυτή την ηλικία δεν σε κοιτάζουν πια. Η αλήθεια είναι πως πλέον είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να κοιμηθούν μαζί μου, περισσότεροι από ποτέ. Ξέρεις, όταν είσαι νέος είσαι και πιο εύκολος. Τώρα είναι πιο δύσκολο να κάνει κάποιος σεξ μαζί σου, όχι επειδή είσαι λιγότερο σέξι, αλλά επειδή δεν είσαι τόσο διατεθειμένη να σε “πετάξουν” μετά, να σε ξεφορτωθούν. Σε αυτή την ηλικία είσαι πιο σέξι από ποτέ και δεν είναι καθόλου εύκολο να σιωπήσεις”.

Η ηθοποιός τόνισε πως στα 65 της αισθάνεται πιο χαλαρή, “ανησυχώ λιγότερο για την εμφάνισή μου, για το πώς φαίνομαι. Σε αυτή την ηλικία είσαι υπέροχη και δεν είσαι τόσο εύκολη”. Πρόσθεσε πως με το να είσαι πιο έμπειρος στη ζωή, είσαι και καλύτερος για σχέση. “Όσο λιγότερο ανησυχείς για το πώς φαίνεσαι, τόσο πιο υπέροχος είσαι”, υπογράμμισε.

Μιλώντας για το Βασικό Ένστικτο, και για το πόσο την ενοχλεί να τη ρωτάνε συνέχεια για αυτό, είπε: “Η ταινία άλλαξε τον τρόπο που οι άντρες έβλεπαν τις γυναίκες. Γι’ αυτό πολλοί ήθελαν να με υποβαθμίσουν, να αστειευτούν μαζί μου, λες και ήμουν μια κοινωνιοπαθής serial killer, θα ήταν καλύτερο για αυτούς αν με υποβίβαζαν. Και έτσι προσπάθησαν να κάνουν κάτι τέτοιο για πολύ καιρό, ακόμη κι όταν ήμουν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, όταν ανακοινώθηκε το όνομά μου κάποιοι γελούσαν μέσα στην αίθουσα. Πήρε δύο δεκαετίες μέχρι να αρχίσουν να με αντιμετωπίζουν με σεβασμό σε σχέση με όσα είχαμε καταφέρει με αυτό το φιλμ.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχε μιλήσει και στην Kelly Ripa και στην εκπομπή της “Let’s Talk Off Camera”, αναφέροντας πως για τους άντρες είναι αποδεκτό να βγαίνουν με πολύ μικρότερες ηλικιακά γυναίκες από αυτούς, αλλά όχι το αντίθετο. “Αν βγαίναμε με κάποιον 10 χρόνια μικρότερο, τότε θα μας έλεγαν cougars”.

Παράλληλα, έλεγε πως είχε χωρίσει από σχέση της με άνδρα που την πίεζε να κάνει μπότοξ. Είπε ακόμη πως δεν έχει ταμπού με το να βγαίνει με άντρες που είναι κατά πολύ μικρότεροι από εκείνη.

Σημειώνεται πως στο βιβλίο της “The Beauty of Living Twice”, που εκδόθηκε το 2021, η Σάρον Στόουν είχε προχωρήσει σε μια σειρά από αποκαλύψεις για τη ζωή της, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή, όταν σώθηκε μετά από εγκεφαλική αιμορραγία στα 43 της. Ακόμη, έγραφε για την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης στις αρχές της καριέρας της. Και τα δύο γεγονότα τη βοήθησαν, όπως γράφει, για να δυναμώσει και να προχωρήσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα