Σερ: “Βγαίνω με νεότερους γιατί όλοι στην ηλικία μου είναι πεθαμένοι”

Διαβάζεται σε 2'
Η Σερ με τον 38χρονο σύντροφό της
Η Σερ με τον 38χρονο σύντροφό της AP Photo Jordan Strauss

Με τον πιο καυστικό τρόπο η Σερ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να βγαίνει με νεότερους άνδρες.

Είναι μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες του Χόλυγουντ και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Η προσωπική ζωή της Σερ έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την κοινή γνώμη και οι τελευταίες δηλώσεις της θα “ρίξουν” κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Τζένιφερ Χάντσον, η Σερ αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο επιλέγει οι σύντροφοί της να είναι μικρότεροι σε ηλικία.

“Οι άνδρες της ηλικίας μου τώρα είναι όλοι ‘πεθαμένοι’ και πριν φοβόντουσαν να με πλησιάσουν”, ανέφερε καυστικά η Σερ.

“Τους νεότερους άντρες τους μεγάλωσαν γυναίκες σαν εμένα, είναι τολμηροί”, πρόσθεσε η 77χρονη Σερ, αναφέροντας πως αν κάποιος εραστής της της πει ότι του θυμίζει τη μαμά του, εκείνη το θεωρεί πλεονέκτημα και όχι προσβολή.

“Η εμπειρία μου με τους άντρες είναι σπουδαία γιατί τους διαλέγω επειδή μου αρέσουν. Δεν τους χρειάζομαι”, δήλωσε καταλήγοντας, όπως γράφει το Vanity Fair.

Την παραπάνω προτίμηση της Σερ έρχεται να επιβεβαιώσει η σχέση που διατηρεί σχεδόν δύο χρόνια με τον κατά 40 χρόνια νεότερό της, 38χρονο Αλεξάντερ Έντουαρντς.

Η γνωριμία τους έγινε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2022. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σερ έχει σχέση με μικρότερο άνδρα.

Η τραγουδίστριά είχε επίσης σχέση με τον Τομ Κρουζ και τον Βαλ Κίλμερ, περίπου δέκα χρόνια νεότεροι από εκείνη. Επιπλέον, ήταν 11 χρόνια νεότερη και από τον πρώτο της σύζυγο, τον Σόνι Μπόνο, ο οποίος πέθανε το 1998.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα