Συγκίνησε η Αποστολία Ζώη: “Όταν έχασα τη μαμά μου ένιωσα ότι απέτυχα”

Συγκίνησε η Αποστολία Ζώη: “Όταν έχασα τη μαμά μου ένιωσα ότι απέτυχα”
Η Αποστολία Ζώη στα Μεσάνυχτα Youtube

Η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη μίλησε για την περίοδο που εγκατέλειψε την καριέρα της και συγκλόνισε με τα λόγια της για τον χαμό των γονιών της.

Η γνωστή τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και στην Ελεωνόρα Μελέτη για την καριέρα της, την οποία εγκατέλειψε για τέσσερα χρόνια, για την μητέρα της, που την έχασε από καρκίνο, αλλά και για τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε από την ίδια αρρώστια μερικά χρόνια μετά. Επίσης, αναφέρθηκε στο Nomads που συμμετείχε, λέγοντας πως αποφάσισε να λάβει μέρος γιατί η καθημερινότητά της ήταν άσχημη.

“Έφυγα στο απόγειο της καριέρας μου γιατί είχα κουραστεί ψυχολογικά. Η σόουμπιζ δεν είναι ένας χώρος που σε περιμένει και που σου στρώνει κόκκινα χαλιά. Όταν επέστρεψα συνέβησαν διάφορα άσχημα πράγματα, οπότε φυτοζωούσα. Δεν επέστρεψα με περγαμηνές. Αποφάσισα ότι ίσως είναι η στιγμή να επιστρέψω, όταν ήμασταν προς το τέλος των θεραπειών της μητέρας μου. Η μητέρα μου ήθελε πολύ να αρχίσω ξανά να τραγουδάω. Από τότε που έμαθαν οι γονείς μου ότι τραγουδάω, η μαμά μου δεν έχασε ούτε ένα πρόγραμμα”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η διάσημη καλλιτέχνις μοιράστηκε πολλά στοιχεία για την ζωή της και για τις άσχημες μέρες που πέρασε, ανοίγοντας την καρδιά της και συγκινώντας όσους την άκουσαν να μιλά για τους γονείς της και για το πώς βίωσε τον χαμό τους.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

“Το ένα κομμάτι είναι η απώλεια, το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν όλοι οι άνθρωποι. Το άλλο κομμάτι είναι το τι παιχνίδια θα σου παίξει το μυαλό. Εμένα, στο δικό μου μυαλό, το ενοχικό μου έφτασε στο κόκκινο. Όταν έχασα τη μαμά μου, αισθάνθηκα ότι απέτυχα. Ίσως επειδή κάποια στιγμή έπρεπε να πάρουμε μια σημαντική απόφαση ως οικογένεια, αν θα επιλέξουμε πρώτα τις χημειοθεραπείες ή την επέμβαση. Με βάραινε πολύ καιρό ότι πήρα μια απόφαση που δεν βγήκε. Ο θάνατος της μητέρας μου είναι ένα τραύμα που δεν έχει κλείσει. Ακόμα προσπαθώ να βγω από το τραύμα.Το ότι αρρώστησε ο πατέρας μου το μάθαμε στο μνημόσυνο της μαμάς μου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα