Σμαράγδα Καρύδη: Η αποστομωτική απάντηση για τον σκύλο της και το “ερωτικό βοήθημα”

Σμαράγδα Καρύδη: Η αποστομωτική απάντηση για τον σκύλο της και το “ερωτικό βοήθημα”
Η Σμαράγδα Καρύδη με τον σκύλο της Instagram@yiannisofficial

Σάλο δημιούργησε στο Instagram μια φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη στην οποία φαίνεται ο σκύλος της να παίζει με ένα παιχνίδι. Τι απάντησε η ηθοποιός.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στα social media μια ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη στην οποία φαίνεται ο σκύλος της στο βάθος να παίζει με ένα κόκκινο παιχνίδι.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι του σκύλου της όμως προκάλεσε πολλά ερωτήματα στο Instagram, αφού πολλοί υποστήριξαν πως έμοιαζε περισσότερο με ερωτικό βοήθημα. Ο σάλος όμως ξεκίνησε όταν η Soula Glamorous ανήρτησε σε ένα story στο προφίλ της την συγκεκριμένη φωτογραφία εστιάζοντας στο παιχνίδι του σκύλου.

Η Σμαράγδα Καρύδη στην συνέχεια απάντησε στην Soula Glamorous, με μία νέα ανάρτηση στην οποία δείχνει το παιχνίδι του σκύλου της, ενώ γράφει διά στόματος του σκύλου της, Γιάννη.

Η νέα ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

“Το κόκκαλο – Ένα κοινωνικό πείραμα. Γεια σας είμαι ο Γιαννης ο Οφίσιαλ. Είμαι σκύλος ως γνωστόν και χρησιμοποιώ για λίγο το λογαριασμό της κοπέλας που με υπηρετεί για να σας μιλήσω για κάτι που αφορά στα ζώα του είδους σας και με εντυπωσίασε. Πριν από λίγες μέρες η κοπέλα ανέβασε μια φωτό που στο βάθος φαίνομαι κι εγώ να μασουλάω το κόκκαλο μου.Το γνωστό κόκκινο κόκκαλο μου που ποζάρω με αυτό στις περισσότερες φωτογραφίες, που κοιμάμαι δίπλα του, που όταν χτυπάει το κουδούνι το αρπάζω και τρέχω στην πόρτα για να παίξουμε με όποιον έρχεται, είτε είναι φίλος, είτε ντελιβεράς. Το παιχνίδι μου είναι να μου το πετάς μακρυά κι εγώ να το ξαναφέρνω πίσω. Συναρπαστικό.

Η φωτό ήταν εκεί για 4 μέρες και τίποτα παράξενο δεν είχε συμβεί μέχρι που ενα προφίλ που λέγεται @soulaglamorous υπαινίχθηκε αστειευόμενο ότι το κόκκαλο μου δεν ήταν το κόκκαλο μου αλλά δονητής. Κι από εκείνη την ώρα έγινε ο χαμός. Όλοι σχολιάζουν ότι μασάω έναν δονητή. Όλοι δηλαδή είδαν αλλιώς κάτι που τόσο καιρό έβλεπαν κανονικό επειδή κάποιος τους υπέδειξε πως θα το δουν. Το φώτισε κάποιος, κάπως αλλιώς, και όλη η αγέλη σας, υπάκουσε και το είδε με άλλα μάτια. Δεν ήξερα ότι κι εσείς υπακούτε τυφλά στην αγέλη. Μου είπαν ότι έτσι γίνεται στα σόσιαλ. Και μου εξήγησαν ότι τα σόσιαλ είναι όπως όταν εγώ κατουράω στο ίδιο δέντρο που πριν κατούρησε άλλος και μετά θα έρθει άλλος κι είναι σαν να κάνουμε όλοι λάικ στο ίδιο σημείο.

Επίσης μέχρι τότε δεν ήξερα τι είναι ο δονητής. Μου είπαν ότι είναι κάτι σαν υποκατάστατο. Δηλαδή περίπου όπως αυτό που κάνω στα μαξιλάρια του καναπέ όταν δεν έχω κορίτσι. Δεν έχουμε πολλές διαφορές τελικά. Η βασική μας διαφορά είναι ότι εγώ αν πίστευα ότι βλέπω κάποιον να μασάει έναν δονητή θα ήμουν πιο ευγενικός και διακριτικός, θα παρίστανα ότι δε το βλέπω και δε θα έκανα dog shaming. Τα σέβη μου άνθρωποι. Θα χαρώ να τα ξαναπούμε. @yiannisofficial”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα