Sofia Vergara: Αποστόμωσε παρουσιαστή που κορόιδεψε την προφορά της

Διαβάζεται σε 2'
vergara
Sofia Vergara YouTube

Παρουσιαστής της ισπανικής τηλεόρασης κορόιδεψε την προφορά της Sofia Vergara όμως η ηθοποιός δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Άκρως επεισοδιακή ήταν η τηλεοπτική εμφάνιση της Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) στο ισπανικό talk show “El Hormiguero“, όταν ο παρουσιαστής, Pablo Motos, κορόιδεψε τον τρόπο με τον οποίο η ηθοποιός πρόφερε τον τίτλο της κωμικής σειράς “Modern Family” στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Πώς λες ‘Μοντέρνα Οικογένεια’;“, ρώτησε ο παρουσιαστής τη Βεργκάρα, με την ίδια να χάνει τα λόγια της για λίγα δευτερόλεπτα και να δείχνει μπερδεμένη από την αναπάντεχη ερώτηση.

Τότε εκείνη ρώτησε τον παρουσιαστή αν το λέει λάθος και απάντησε όλο νόημα: “Επειδή μιλάς καλύτερα αγγλικά από μένα;“.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής συνέχισε τότε να γελάει μάλλον αμήχανα, καθώς η Κολομβιανή ηθοποιός έστριψε το κεφάλι της προς την κάμερα και με μία θυμωμένη έκφραση, ρώτησε τον Motos: “Πόσες υποψηφιότητες για Emmy έχεις στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πόσες φορές σε έχουν προτείνει στις Χρυσές Σφαίρες;“.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βεργκάρα έχει λάβει συνολικά τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy και τέσσερις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της “Gloria” στη θρυλική κωμική σειρά του ABC.

Παράλληλα, η εκπομπή “El Hormiguero” έχει λάβει μία υποψηφιότητα για Emmy στην κατηγορία Non-scripted Entertainment το 2011, όμως δεν απέσπασε το βραβείο.

Δείτε τον διάλογό τους

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παρουσιαστής σχολιάζει την προφορά της ηθοποιού, αφού κατά το παρελθόν η Ellen DeGeneres κατηγορήθηκε ότι κορόιδεψε την άρθρωσή της κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του “The Ellen DeGeneres Show” το 2015.

Το 2020, ένα απόσπασμα της συνέντευξής τους ήρθε στην επιφάνεια με την DeGeneres να ρωτάει γιατί δόθηκε στη Βεργκάρα ένα τόσο δύσκολο σενάριο στην κοινή διαφημιστική τους καμπάνια για το CoverGirl, αφού η ίδια έχει τόσο βαριά προφορά. Οι τηλεθεατές κατακεραύνωσαν την DeGeneres για αναίσθητη συμπεριφορά και κατηγόρησαν την παρουσιάστρια ότι κορόιδευε την προφορά της Βεργκάρα.

Η Βεργάρα είχε υπερασπιστεί τότε την DeGeneres, γράφοντας στο Twitter: “Δύο κωμικοί που διασκεδάζουν μεταξύ τους για πλάκα. Δεν ήμουν ποτέ θύμα παιδιά, ήμουν πάντα μέσα στο αστείο“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα