Σωτήρης Τσαφούλιας: “Ασπίδα” για τον Πάνο Βλάχο – Το παρασκήνιο της επεισοδιακής συνέντευξης

Διαβάζεται σε 4'
Σωτήρης Τσαφούλιας Πάνος Βλάχος
Σωτήρης Τσαφούλιας Πάνος Βλάχος Papadakis Press

Για τη δήλωση του Πάνου Βλάχου ότι τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο που συζητήθηκε μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, αποκαλύπτοντας ένα παρασκήνιο της συνέντευξης.

Καλεσμένος στο “Χαμογέλα και Πάλι!” βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (28/01) ο Σωτήρης Τσαφούλιας λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκαλέσαν οι δηλώσεις του Πάνου Βλάχου ότι τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος σκηνοθετεί τη νέα σειρά “17 Κλωστές”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος πήρε θέση και σχολίασε τόσο την περιβόητη δήλωση του ηθοποιού όσο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε στα πάνελ των εκπομπών τις προηγούμενες ημέρες.

Ο σκηνοθέτης σχολίασε αρχικά πως όπως ο Πάνος Βλάχος “τσουβάλιασε” τα ΜΜΕ έτσι και δημοσιογράφος εκπομπής “τσουβάλιασε” τον σκηνοθέτη και τους υπόλοιπους συντελεστές, αφού φέρεται να δήλωσε ότι “έπρεπε οι δημοσιογράφοι να κατεβάσουν τα μικρόφωνα και να πουν ‘άει χαιρέτα μας εσύ και η σειρά σου‘”.

“Υπήρχαν άλλοι που έλεγαν ότι ο Πάνος ανασκεύασε επειδή εγώ του τράβηξα το αυτί, υπήρχαν άλλοι που έλεγαν ότι θα το έχει μετανιώσει και το μετάνιωσε που δούλεψε μαζί του μετά από αυτή τη συμπεριφορά…”, πρόσθεσε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Στην ερώτηση για το τι σκέφτηκε όταν άκουσε τον Πάνο Βλάχο να δίνει τη συγκεκριμένη απάντηση στους δημοσιογράφους, είπε: “Είπα ‘γίναμε, τελείωσε’. Και δεν το είπα όταν είπε την πρώτη φράση, γιατί οι δημοσιογράφοι συνέχισαν τις ερωτήσεις. Και ενώ έκαναν άλλες 5-6 ερωτήσεις, μία δημοσιογράφος στάθηκε στη δήλωση για το ‘λερώσετε’ και εκεί είπα ‘γίναμε'”.

Και συμπλήρωσε: “Δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω κάτι, γιατί από την άλλη ήταν μια βραδιά με 1000 άτομα, εγώ μπαίνω μέσα στην αίθουσα και τυχαίνει να εντοπίσω τους γονείς μου που με τις πρόβες και όλα είχα να δω ενάμιση μήνα, με περίμενε κόσμος και έρχονται τα παιδιά αυτά και μου λένε ότι ‘αν δεν είσαι σε πέντε λεπτά στο backdrop φύγαμε γιατί έχουμε να πάμε και αλλού. Και λέω ‘παιδιά αν δεν είμαστε τόσο σημαντικοί και έχετε κάτι σημαντικότερο, επειδή μόλις μπήκα, πηγαίνετε αλλού‘”.

Συνεχίζοντας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας έκανε λόγο για προσβλητική ερώτηση από την πλευρά των δημοσιογράφων, καθώς όπως είπε, “όταν ένας άνθρωπος έχει χάσει 10 κιλά μυικής μάζας, κάνει κάθε μέρα μαθήματα ιππασίας, τσαγκαρικής και λύρας και του λες ‘έχουμε 5 λεπτά και φύγαμε’ και η πρώτη ερώτηση που του κάνεις είναι πες μας δύο λόγια για τον ρόλο σου και εμένα με ρωτάς για τι μιλάει η σειρά, είναι πάρα πολύ προσβλητικό […] Και ακόμα και αν δεχτώ ότι η ερώτηση γίνεται για τον κόσμο, ότι δεν είναι ότι ‘εμείς δεν σε βλέπουμε μπροστά μας και απλά γεμίζουμε ένα πρόγραμμα, αλλά ο κόσμος δεν ξέρει’, τότε και ο Πάνος και ο Γιώργος Νταλάρας μάλλον δεν τα είπαν αυτά στα παιδιά αυτά, απευθύνθηκε σε εμάς που καθόμαστε στις υψηλότερες καρέκλες. Δεν ξέρω τι τον πείραξε, μπορεί να ήταν πολλά συσσωρευμένα, η αγανάκτηση και ο πόνος“.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έγινε “ασπίδα” για τον Πάνο Βλάχο λέγοντας στη συνέχεια πως “είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης που δεν τον ενδιαφέρει αν του έχω φερθεί καλά, αν με δει να αδικώ εσένα Σίσσυ μου θα με κρεμάσει στα μανταλάκια. Ο Πάνος έχει κάνει μια από τις καλύτερες παραστάσεις των τελευταίων δεκαετιών, που είναι συνέχεια sold out, δεν έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα, παρά μόνο πριν ένα μήνα που βγήκε ένα άρθρο ότι χώρισε, το άρθρο είναι ακόμα ανεβασμένο και επειδή είναι επιβεβαιωμένο σας λέω ότι δεν ισχύει. Είναι στη σχέση του και είναι μια χαρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να πυροδότησε μια συσσωρευμένη στεναχώρια“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα