Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το νέο μήνυμα για τον Γιώργο Μυλωνάκη – “Δίνει μάχη”

Διαβάζεται σε 1'
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το νέο μήνυμα για τον Γιώργο Μυλωνάκη – “Δίνει μάχη”
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή print screen / glomex

“Δίνει μάχη για τη ζωή του” είπε η Στματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Μυλωνάκη. Χωρίς την Τίνα Μεσσαροπούλου και σήμερα η εκπομπή.

Χωρίς την Τίνα Μεσσαροπούλου ξεκίνησε και η σημερινή εκπομή “Happy Day”, καθώς η δημοσιογράφος βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη, ο οποίος υπέστη ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Στην έναρξη της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία της συνεργάτιδας της αλλά και στο ενδιαφέρον του κόσμου για την πορεία της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ.

“Η Τίνα μας, όπως καταλαβαίνετε, ούτε σήμερα θα είναι μαζί μας. Είναι εκεί που πρέπει να είναι, στο πλευρό του άντρα της. Μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, μας ρωτάτε με αγάπη και ενδιαφέρον. Δίνει μια μάχη για τη ζωή του. Εμείς του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος και σύντομα να ακούσουμε πολύ καλά νέα” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Μυλωνάκη.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα