Στέλιος Ρόκκος: “Δεν θέλω να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση”

Διαβάζεται σε 2'
Στέλιος Ρόκκος
Στέλιος Ρόκκος Glomex/ANT1

Ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, αντέδρασε όταν δημοσιογράφος ψυχαγωγικής εκπομπής τού έκανε μια προσωπική ερώτηση.

Στη νέα συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη αναφέρθηκε ο Στέλιος Ρόκκος κατά τη διάρκεια συνέντευξής τους από ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς αισθάνεται που επιστρέφει μετά την απώλεια του αδερφού του, με τον ίδιο να απαντά πως δεν θέλει να ξαναδεχθεί ανάλογη ερώτηση.

Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί δεν έφυγα ποτέ. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά. Έρχομαι να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, ευχαριστώ πολύ”, είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Σημειώνεται πως ο Στέλιος Ρόκκος προ ημερών είχε μιλήσει στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή “Πρωινό” για τον θάνατο του αδερφού του, Νίκου, τον Δεκέμβριο του 2023.

Αναφερόμενος στην απώλεια του αδερφού του, ο Στέλιος Ρόκκος είπε με δάκρυα στα μάτια: “Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Η Λήμνος ήταν και αυτός… τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω“.

Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο… Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπε πολύ η πλάκα που κάναμε” είπε, επίσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα