Στέλλα Μπεζαντάκου: “Μ’ αρέσει να θέλουν τον σύζυγό μου κι άλλες γυναίκες”

Διαβάζεται σε 2'
Στέλλα Μπεζαντάκου
Στέλλα Μπεζαντάκου ANT1

H Στέλλα Μπεζαντάκου μίλησε για την αποχή της από το τραγούδι εδώ και περίπου 7 χρόνια, συνδέοντας την “εξαφάνισή” της με τον γάμο της, που ήταν απόλυτη προτεραιότητα.

Στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (17/06) η Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία επιστρέφει δυναμικά στον καλλιτεχνικό χώρο με το remake του τραγουδιού της “Σαν Μπλουζάκι”.

Η σέξι περσόνα, που είχε αφήσει στην άκρη τον δημόσιο βίο για να δώσει έμφαση στην προσωπική ζωή και τον γάμο της, μίλησε για την αποχή της από το τραγούδι, για τον σύζυγό της, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να λαμβάνει, για τα οποία είπε: “Εγώ όλους τους αγαπώ. Λέω, ο καημένος για να τα γράφει αυτά, τι περνάει στη ζωή του;”.

“14 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου. Μ’ αρέσει να τον θέλουν κι άλλες, αυτός δεν θέλω να δίνει δικαιώματα. Αν τον θέλουν 1000, τιμή μου!” είπε η Στέλλα Μπεζαντάκου, σημειώνοντας για την “εξαφάνισή” της: Όλο αυτό το σέξι που πλασάρω είναι ένα character, δεν είμαι μόνο αυτό 100%. Όταν ο σύζυγός μου έβλεπε ότι πλασάρω μόνο αυτή την πλευρά, υπήρχε ένα θέμα. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν μου ζήτησε να σταματήσω το τραγούδι. Εγώ έδωσα προτεραιότητα στην προσωπική μου ζωή, γιατί θεώρησα ότι για μένα είναι πιο σημαντική η προσωπική μου ζωή από την επαγγελματική. Και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Τώρα είμαστε 7 χρόνια παντρεμένοι, 14 μαζί, υπάρχει εμπιστοσύνη, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να κάνω ένα come-back”.

 

Και πρόσθεσε για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν εκτός:Ο Χρήστος είναι ένα μωρό. Πρέπει να ασχολείσαι 24 ώρες το 24ωρο μαζί του, γιατί αλλιώς νομίζει ότι τον παραμελώ. Οπότε, μαγείρευα, έκανα τις δουλειές του σπιτιού, τον ντάντευα. Τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα